search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:01
MENU CLOSE

Μετά την ένταση,… βόλτα, κουλούρι και τάβλι για Κοτζιά-Τσαβούσογλου (Photos, Video)

04.09.2018 15:23
Μετά την ένταση,... βόλτα, κουλούρι και τάβλι για Κοτζιά-Τσαβούσογλου (Photos, Video) - Media
 
Μπορεί τα πράγματα να άρχισαν άσχημα, ωστόσο, η συνέχεια κάθε άλλο παρά εχθρική μπορεί να χαρακτηριστεί.
Ο λόγος για τη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας, Νίκου Κοτζιά, και Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, οι οποίοι είχαν επεισοδιακή παρουσία στα εγκαίνια του ελληνικού προξενείου στη Σμύρνη.
Ωστόσο, μετά την αρχική ένταση, οι δύο πολιτικοί αποφάσισαν να κάνουν χαλαρή βόλτα στην παραλία της Σμύρνης, όπου συνομίλησαν με πολίτες, έβγαλαν σέλφις, μοίρασαν χειραψίες και φάνηκαν να ξεπερνούν το βαρύ κλίμα της αρχής.
Μάλιστα, η βόλτα είχε και τα απρόοπτά της, καθώς, όταν ο κ. Κοτζιάς είδε δυο νεαρούς να παίζουν τάβλι, φρόντισε να επιδείξει τις γνώσεις του στο αντικείμενο υποδεικνύοντας κινήσεις στους δύο νεαρούς.
Λίγο παρακάτω, καταστηματάρχης προσέφερε ένα κουλούρι στον κ. Τσαβούσογλου κι εκείνος, ιπποτικά, προσέφερε το μισό στον Έλληνα ομόλογό του.

Ενδεικτική του κλίματος της βόλτας ήταν και η κίνηση του κ. Κοτζιά να χαρίσει μια στιγμή ευφορίας σε ένα πιτσιρίκι, στο οποίο έκανε «ποπ» βάζοντας το δάχτυλό του στο στόμα του.
 
Πηγή φωτος: ΑΠΕ-ΜΠΕ
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24