25/05/2019 05:33:09

Φωτογράφησε το εξάνθημα του μωρού και την κατηγορούν για παιδική πορνογραφία

Φωτογράφησε το εξάνθημα του μωρού και την κατηγορούν για παιδική πορνογραφία - Media

 

Σάλο προκάλεσε η απόφαση μιας γιαγιάς να φωτογραφίσει το εξάνθημα που βρισκόταν στο σώμα της εγγονής της, κοντά στην πάνα της, στη Μεγάλη Βρετανία.

Έτσι, ήρθε αντιμέτωπη με το τοπικό συμβούλιο, που την κατηγόρησε για παραγωγή «παιδικής πορνογραφίας».

Αλλά, το Συμβούλιο αναγκάστηκε να ζητήσει «συγγνώμη» από τη γιαγιά και να πληρώσει αποζημίωση, αφού διαπιστώθηκαν λάθη στη διερεύνηση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με έκθεση, η γιαγιά σοκαρίστηκε όταν διαπίστωσε τις καταγγελίες και υπέστη δυσφορία από όσα τις απέδιδαν οι αρχές.

Η γιαγιά απευθύνθηκε στο συμβούλιο, καθώς η μητέρα του παιδιού δεν ασχολούνταν με τη φροντίδα του.

Το μωρό, που γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2016, εντάχθηκε σε σχέδιο παιδικής προστασίας τον Μάρτιο του 2017.

Η γιαγιά  φρόντιζε το παιδί δύο ή τρεις βραδιές την εβδομάδα και είχε θεωρηθεί «παράγοντας ασφαλείας». Ένας κοινωνικός λειτουργός είπε στη γιαγιά ότι αν δεν αναφέρει τις ανησυχίες της για την κατάσταση του παιδιού, τότε ο τίτλος του «παράγοντα ασφαλείας» θα χανόταν.

Η γιαγιά φωτογράφισε το μωρό, όπως της ζήτησαν, για να δείξει τα δερματικά του προβλήματα, συμπεριλαμβανομένου και του εξανθήματος που του είχε δημιουργήσει η πάνα. Όταν το έπραξε «ο κοινωνικός λειτουργός αρνήθηκε να κοιτάξει τις φωτογραφίες γιατί θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως παιδική πορνογραφία» αναφέρει ο διαμεσολαβητής.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.