search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:41
MENU CLOSE

Φωτογράφησε το εξάνθημα του μωρού και την κατηγορούν για παιδική πορνογραφία

04.09.2018 17:39
Νοσοκόμα δεν είχε καταλάβει πως ήταν έγκυος και γέννησε ξαφνικά στο σπίτι μετά από 12ωρη βάρδια (Photo) - Media

 

Σάλο προκάλεσε η απόφαση μιας γιαγιάς να φωτογραφίσει το εξάνθημα που βρισκόταν στο σώμα της εγγονής της, κοντά στην πάνα της, στη Μεγάλη Βρετανία.

Έτσι, ήρθε αντιμέτωπη με το τοπικό συμβούλιο, που την κατηγόρησε για παραγωγή «παιδικής πορνογραφίας».

Αλλά, το Συμβούλιο αναγκάστηκε να ζητήσει «συγγνώμη» από τη γιαγιά και να πληρώσει αποζημίωση, αφού διαπιστώθηκαν λάθη στη διερεύνηση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με έκθεση, η γιαγιά σοκαρίστηκε όταν διαπίστωσε τις καταγγελίες και υπέστη δυσφορία από όσα τις απέδιδαν οι αρχές.

Η γιαγιά απευθύνθηκε στο συμβούλιο, καθώς η μητέρα του παιδιού δεν ασχολούνταν με τη φροντίδα του.

Το μωρό, που γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2016, εντάχθηκε σε σχέδιο παιδικής προστασίας τον Μάρτιο του 2017.

Η γιαγιά  φρόντιζε το παιδί δύο ή τρεις βραδιές την εβδομάδα και είχε θεωρηθεί «παράγοντας ασφαλείας». Ένας κοινωνικός λειτουργός είπε στη γιαγιά ότι αν δεν αναφέρει τις ανησυχίες της για την κατάσταση του παιδιού, τότε ο τίτλος του «παράγοντα ασφαλείας» θα χανόταν.

Η γιαγιά φωτογράφισε το μωρό, όπως της ζήτησαν, για να δείξει τα δερματικά του προβλήματα, συμπεριλαμβανομένου και του εξανθήματος που του είχε δημιουργήσει η πάνα. Όταν το έπραξε «ο κοινωνικός λειτουργός αρνήθηκε να κοιτάξει τις φωτογραφίες γιατί θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως παιδική πορνογραφία» αναφέρει ο διαμεσολαβητής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:41