search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:18
MENU CLOSE

Ξέσπασε ηθοποιός για τους απόντες στην κηδεία της Κάτιας Αθανασίου: Εγώ τους παρεξηγώ πολύ! (Photo)

04.09.2018 18:10
Ξέσπασε ηθοποιός για τους απόντες στην κηδεία της Κάτιας Αθανασίου: Εγώ τους παρεξηγώ πολύ! (Photo) - Media
 
To ύστατο χαίρε στην Κάτια Αθανασίου είπαν το μεσημέρι της Τρίτης από το νεκροταφείο του Βύρωνα φίλοι και συγγενείς της αγαπημένης ηθοποιού που έφυγε τη Δευτέρα.
 
Ωστόσο η απουσία πολλών συναδέλφων της συζητήθηκε έντονα. Παρότι είχε συνεργαστεί καθόλη την διάρκεια της καριέρας της με πολλούς ηθοποιούς και όχι μόνο, στην κηδεία της, πήγανε μόνο τρία γνωστά άτομα.
 
«Σήμερα στην κηδεία της αγαπημένης μας Κάτιας Αθανασίου είμαστε τρεις συνάδελφοι, ο Κώστας Πρέκας, εγώ και ο Γιάννης Χριστόπουλος… Και είχε συνεργαστεί με 100αδες… Απών και το ΣΕΗ και το ΤΑΣΕΗ για έναν επικήδειο της αρπαχτής ρε αδερφέ!!!… Στο καλό Κάτια μου, εσύ δεν τους παρεξηγείς εγώ όμως πολύ!!!» έγραψε στη σχετική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Γιώργος Γεωργίου.
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:18