search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:39
MENU CLOSE

Διευθυντής των υπηρεσιών πληροφοριών προειδοποιεί: Ο κίνδυνος στον κυβερνοχώρο συνεχίζει να απειλεί τις αμερικανικές εκλογές

04.09.2018 18:19
Διευθυντής των υπηρεσιών πληροφοριών προειδοποιεί: Ο κίνδυνος στον κυβερνοχώρο συνεχίζει να απειλεί τις αμερικανικές εκλογές - Media

 

Ο διευθυντής των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ Νταν Κόουτς δήλωσε σήμερα ότι παραμένει ανήσυχος για απειλές στον κυβερνοχώρο που εγείρονται από αρκετές χώρες και έχουν στόχο τις επερχόμενες αμερικανικές εκλογές, χωρίς ωστόσο να αναφέρει κάποια συγκεκριμένη χώρα.

Ο Κόουτς τόνισε σε ομιλία του στη σύνοδο Εθνικής Ασφαλείας και Πληροφοριών στο Μέριλαντ ότι οι ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου βρίσκονται υπό απειλή, όπως επίσης και οι προεδρικές εκλογές του 2020 και πέραν αυτών.

«Η διασυνδεσιμότητα μας κάνει ευκολότερο στους αντιπάλους μας να προβαίνουν σε επιχειρήσεις μετάδοσης πληροφοριών που προκαλούν αναστάτωση, να σπέρνουν διχόνοια και να υπονομεύουν τη δημοκρατία και τις αξίες μας, όπως έχουμε δει από απόπειρες ξένης επιρροής από τη Ρωσία και από άλλους», σημείωσε ο Κόουτς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:38