search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:49
MENU CLOSE

Η τελευταία εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ δίχασε…

05.09.2018 06:21
Τζορτζ Φλόιντ: Η Μέγκαν Μαρκλ στέλνει το δικό της μήνυμα κατά του ρατσισμού (Video) - Media

 

Στα βραβεία WellChild Awards στο Λονδίνο παραβρέθηκε η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι προκειμένου να σταθούν στο πλευρό των παιδιών που αντιμετωπίζουν σοβαρές ασθένειες και κινητικές αναπηρίες.

Το πριγκιπικό ζεύγος έπαιξε και συνομίλησε με τα παιδιά, ενώ τα βρετανικά μέσα δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν για ακόμη μια φορά τις στυλιστικές επιλογές της Μέγκαν.

Η Δούκισσα του Σάσσεξ επέλεξε για δεύτερη συνεχόμενη φορά το μαύρο χρώμα στο ντύσιμό της, προκαλώντας διχασμό.

Λίγες μέρες μετά το μίνι μαύρο φόρεμα που έβαλε σε έξοδό της με τον Χάρι, προτίμησε ξανά ένα κατάμαυρο σύνολο, επιλέγοντας αυτή την φορά ένα μαύρο κουστούμι Altuzarra αξίας 1.450 δολαρίων, καθώς και μία μαύρη μεταξωτή μπλούζα και μαύρες γόβες.

 

Μια επιλογή που παρά το γεγονός ότι την κολάκευε και αναδείκνυε την κομψότητά της δε σχολιάστηκε με ενθουσιασμό από τον βρετανικό Τύπο που συνήθως την εκθειάζει…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:49