23/01/2020 13:24:30

Δέσμευση Γεννηματά για μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων στο 20%

Δέσμευση Γεννηματά για μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων στο 20% - Media
 
Δέσμευση για μείωση της φορολόγησης των επιχειρήσεων στο 20% από το 29% που είναι σήμερα έδωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά στα προεδρεία της ΓΣΕΒΕΕ και της ΕΣΕΕ με τα οποία συναντήθηκε, ενόψει της ΔΕΘ.
 
Παράλληλα, η κ. Γεννηματά μίλησε για μείωση των φόρων στην παραγωγή και την ελάφρυνση των νοικοκυριών με πλήρη κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης. Συγκεκριμένα, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ τόνισε:
 
«Οι Ελληνικές επιχειρήσεις έχουν τη δύναμη να επιταχύνουν το τρένο της ανάπτυξης και να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας.
 
Τα μέτρα της κυβέρνησης τις καθηλώνουν και τις εξοντώνουν. Αρκετά πια με τις ψεύτικες υποσχέσεις Σύριζα και Ν.Δ.
 
Στεκόμαστε δίπλα τους. Το σχέδιο Ελλάδα που προτείνουμε στηρίζεται στη δυναμική τους και δίνει κίνητρα για επενδύσεις, ενίσχυση του ανταγωνισμού, της εξωστρέφειας και των εξαγωγών.
 
Αποκαθιστούμε την ρευστότητα, αλλάζουμε το κράτος, δίνουμε δεύτερη ευκαιρία σε αυτούς που πραγματικά προσπαθούν.
 
Επισημαίνω ότι όταν είμαστε πρωταθλητές στους φόρους όπως διαπιστώνει ο ΟΟΣΑ, πάμε για υποβιβασμό στα θέματα ανάπτυξης και επενδύσεων.
 
Δέσμευσή μας μείωση των φόρων για τις επιχειρήσεις από το 29% στο 20%, η μείωση των φόρων στην παραγωγή και η ελάφρυνση των νοικοκυριών με πλήρη κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης.
 
Η Ελλάδα μπορεί με Πολιτική Αλλαγή και Αλλαγή Πολιτικής».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.