search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:01
MENU CLOSE

Δέσμευση Γεννηματά για μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων στο 20%

05.09.2018 13:18
4542425.jpg
 
Δέσμευση για μείωση της φορολόγησης των επιχειρήσεων στο 20% από το 29% που είναι σήμερα έδωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά στα προεδρεία της ΓΣΕΒΕΕ και της ΕΣΕΕ με τα οποία συναντήθηκε, ενόψει της ΔΕΘ.
 
Παράλληλα, η κ. Γεννηματά μίλησε για μείωση των φόρων στην παραγωγή και την ελάφρυνση των νοικοκυριών με πλήρη κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης. Συγκεκριμένα, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ τόνισε:
 
«Οι Ελληνικές επιχειρήσεις έχουν τη δύναμη να επιταχύνουν το τρένο της ανάπτυξης και να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας.
 
Τα μέτρα της κυβέρνησης τις καθηλώνουν και τις εξοντώνουν. Αρκετά πια με τις ψεύτικες υποσχέσεις Σύριζα και Ν.Δ.
 
Στεκόμαστε δίπλα τους. Το σχέδιο Ελλάδα που προτείνουμε στηρίζεται στη δυναμική τους και δίνει κίνητρα για επενδύσεις, ενίσχυση του ανταγωνισμού, της εξωστρέφειας και των εξαγωγών.
 
Αποκαθιστούμε την ρευστότητα, αλλάζουμε το κράτος, δίνουμε δεύτερη ευκαιρία σε αυτούς που πραγματικά προσπαθούν.
 
Επισημαίνω ότι όταν είμαστε πρωταθλητές στους φόρους όπως διαπιστώνει ο ΟΟΣΑ, πάμε για υποβιβασμό στα θέματα ανάπτυξης και επενδύσεων.
 
Δέσμευσή μας μείωση των φόρων για τις επιχειρήσεις από το 29% στο 20%, η μείωση των φόρων στην παραγωγή και η ελάφρυνση των νοικοκυριών με πλήρη κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης.
 
Η Ελλάδα μπορεί με Πολιτική Αλλαγή και Αλλαγή Πολιτικής».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:01