search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:39
MENU CLOSE

Ανατροπή για το φονικό στην Πέλλα: Πήγε να μακελέψει την οικογένεια γιατί η 22χρονη δεν ήθελε σχέση μαζί του

05.09.2018 13:20
Η συμμορία που σκότωσε τον επιχειρηματία Σταματιάδη διέπραττε συστηματικά κλοπές σε 12 νομούς της Ελλάδας - Media

 

Νέα στοιχεία ανατρέπουν την υπόθεση για το φονικό στην Κρύα Βρύση Πέλλας. Πρόκειται για 38χρονο που σύμφωνα με πληροφορίες, σκότωσε ηλικιωμένη πυροβολώντας τη με κυνηγετικό όπλο και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με το όπλο μέσα στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, ο 38χρονος ενδιαφερόταν ερωτικά για μια 22χρονη κοπέλα, εγγονή της 69χρονης ηλικιωμένης, και την διεκδικούσε. Η κοπέλα εργαζόταν σε μια καφετέρια στο χωριό που διέμενε ο 38χρονος. Μάλιστα, την Τρίτη ο 38χρονος πήγε ξανά στην καφετέρια και προκάλεσε επεισόδιο, ωστόσο η κοπέλα του εξήγησε ευγενικά ότι δεν ενδιαφέρεται για ερωτική σχέση μαζί του.

Τότε, εκείνος πήγε στο σπίτι του πήρε την κυνηγετική καραμπίνα του και πήγε στο χωριό που διέμενε η 22χρονη, στο σπίτι της πυροβόλησε θανάσιμα την 69χρονη γιαγιά της και τραυμάτισε τον 74χρονο σύζυγό της και την 22χρονη.

Στη συνέχεια, φέρεται να πήγε στο αυτοκίνητό του και να αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με το ίδιο όπλο. Στο σπίτι, βρέθηκαν 7 κάλυκες του όπλου και στο αυτοκίνητο άλλες δύο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 38χρονος ήταν αποφασισμένος να κάνει το έγκλημα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:39