search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:15
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ για τα χρέη της ΝΔ: Ο Άδωνις προκλητικά ζητά τη διαγραφή τους (Audio)

05.09.2018 13:28
ΣΥΡΙΖΑ για τα χρέη της ΝΔ: Ο Άδωνις προκλητικά ζητά τη διαγραφή τους (Audio) - Media

 

Επίθεση στη ΝΔ και ειδικότερα στον αντιπρόεδρο του κόμματος, Άδωνι Γεωργιάδη, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, για το ζήτημα των χρεών του κόμματος προς τις τράπεζες.

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «επιτέλους, βρέθηκε κάποιος να σπάσει τη σιωπή της Νέας Δημοκρατίας σε ό,τι αφορά τα υπέρογκα χρέη του κόμματος προς τις τράπεζες. Κι αυτός δεν ήταν άλλος από τον λαλίστατο αντιπρόεδρο της, Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό 24/7, επανέλαβε την προκλητική θέση για τη διαγραφή των χρεών της ΝΔ, την οποία είχε διατυπώσει για πρώτη φορά το 2015».

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσέθεσε ότι «ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν μπορεί να κρύβεται άλλο. Οφείλει να δώσει εξηγήσεις τόσο για τα χρέη της ΝΔ όσο και για το αν υιοθετεί τις απαράδεκτες δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη περί διαγραφής χρεών του κόμματος του, οι οποίες προσβάλλουν ευθέως ολόκληρη την κοινωνία. Έχει σκοπό άραγε ο πρόεδρος της ΝΔ να συμπεριλάβει στο πρόγραμμα του πρόταση για διαγραφή κομματικών χρεών;».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:14