search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:23
MENU CLOSE

Αποθέωσε Τουρέ ο Μαρινάκης: «Η μόνη μου επιλογή ήταν να τον φέρω σπίτι του»

05.09.2018 18:07
Στο πλευρό των παικτών του Ολυμπιακού ο Μαρινάκης για τη μάχη με Γουλβς - Media

 

Με τα καλύτερα λόγια για την αξία και τον χαρακτήρα του Γιάγια Τουρέ μίλησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, λίγες μέρες μετά την οριστικοποίηση της απόκτησης του Ιβοριανού από τον Ολυμπιακό.

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» στο πλαίσιο ενός αφιερώματος του «insideworldfootball» για την επιστροφή του Τουρέ στην Ελλάδα για τους Πειραιώτες, κλήθηκε να δώσει το δικό του σχόλιο και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του τόσο για την αξία, όσο και για τα στοιχεία του χαρακτήρα του πρώην άσου της Μάντσεστερ Σίτι και της Μπαρτσελόνα.

«Όταν συνειδητοποίησα πώς για τον Γιάγια η ιδέα να επιστρέψει στον Ολυμπιακό ήταν σαν να επιστρέφει “σπίτι” του, είχα μόνο μια επιλογή. Να εκπληρώσουμε αυτά που ήθελε εκείνος, τις απαιτήσεις του. Και να σιγουρέψω πως το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα και για τους οπαδούς μας και για τον Γιάγια».

Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία πώς θα είναι θαυμάσιος ηγέτης, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, για τον Ολυμπιακό!», είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, προφανώς ικανοποιημένος για τη θετική έκβαση της υπόθεσης.

Ο τίτλος του αφιερώματος από την ξένη ιστοσελίδα είναι: «Η θριαμβευτική επιστροφή του “Έλληνα Θεού” Τουρέ στον Ολυμπιακό!» με το κείμενο να αναφέρει ότι πλέον ο Γιάγια Τουρέ είναι ένας «Αθάνατος» για τους φίλους των «ερυθρολεύκων» και όχι απλά ένας θρύλος.

«Η απόκτηση του κορυφαίου, επί 4 σερί σεζόν, Αφρικανού παίκτη της χρονιάς αποτελεί αναμφισβήτητη επιτυχία του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός συνόδευσε τον Τουρέ στα γραφεία του συλλόγου, εν μέσω των εκστασιασμένων οπαδών που αποθέωσαν και τους δύο», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:14