search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:35
MENU CLOSE

Οι Παλαιστίνιοι θα ανοίξουν πρεσβεία στην Παραγουάη

05.09.2018 20:42
Οι Παλαιστίνιοι θα ανοίξουν πρεσβεία στην Παραγουάη - Media

 

Οι Παλαιστίνιοι θα ανοίξουν “αμέσως” πρεσβεία στην Παραγουάη, ανακοίνωσε ο παλαιστίνιος υπουργός Εξωτερικών Ριάντ Αλ-Μάλκι, τον οποίο επικαλείται το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων WAFA.

Ο επικεφαλής της παλαιστινιακής διπλωματίας προέτρεψε τον νέο πρόεδρο της Παραγουάης Μάριο Αμπντο να επαναφέρει στο Τελ Αβίβ την πρεσβεία της χώρας του στο Ισραήλ, τρεις μήνες μετά τη μεταφορά της στην Ιερουσαλήμ, ανακοίνωσε το παλαιστινιακό υπουργείο Εξωτερικών.

Το υπουργείο Εξωτερικών στη Ραμάλα χαιρέτισε την ανακοίνωση αυτή ως μια “νέα παλαιστινιακή διπλωματική επιτυχία” και διευκρίνισε ότι Μάλκι είχε συναντηθεί με τον Αμπντο πριν από δύο εβδομάδες. “Ο υπουργός Μάλκι κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον νέο πρόεδρο, ο οποίος έδωσε εντολή στον υπουργό του των Εξωτερικών να διευθετήσει το θέμα”, ανακοίνωσε.

Έπειτα από αυτό, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπεναμίν Νετανιάχου έδωσε εντολή να κλείσει η πρεσβεία του Ισραήλ στην Παραγουάη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:35