search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 05:48
MENU CLOSE

Oι Beckhams πόζαραν οικογενειακώς για το εξώφυλλο της Vogue (Photos)

06.09.2018 07:01
Oι Beckhams πόζαραν οικογενειακώς για το εξώφυλλο της Vogue (Photos) - Media

 

Τον τελευταίο καιρό οι φήμες περί χωρισμού του ζευγαριού οργιάζουν, ενώ εκείνοι προτιμούν τη σιωπή.

Ο λόγος για τον David και τη Victoria Beckham οι οποίοι πόζαραν με σύσσωμη την οικογένειά τους για το εξώφυλλο της Vogue, δίνοντας ένα τέλος στις φήμες περί χωρισμού.

Στο τεύχος Οκτωβρίου, η βρετανική έκδοση της Vogue, διάλεξε την Victoria Beckham για να ποζάρει στο εξώφυλλο, με αφορμή την συμπλήρωση 10 χρόνων λειτουργίας του fashion brand της Victoria, η οποία μετά από μια λαμπρή καριέρα στο τραγούδι ως μέλος των θρυλικών Spice Girls συνεχίζει να κάνει μια εξίσου λαμπρή καριέρα ως σχεδιάστρια μόδας.

Στο σχετικό αφιέρωμα που συνοδεύει το διπλό εξώφυλλο, η Victoria μιλά για την οικογένειά της και την αγάπη της για τα τέσσερα παιδιά της, (τους γιους της Brooklyn, Romeo και Cruz και την κορούλα της Harper) ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί στη σχέση της με τον σύζυγό της David Beckham, μια σχέση που κρατά χρόνια παρά τα πολλαπλά δημοσιεύματα που -κατά καιρούς- υποστηρίζουν το αντίθετο.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15