search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:27
MENU CLOSE

Διαψεύδει τη Γκολεμά ο Μανούσος Μανουσάκης: «Η Ειρήνη Παππά είναι μια χαρά»

06.09.2018 08:05
Διαψεύδει τη Γκολεμά ο Μανούσος Μανουσάκης: «Η Ειρήνη Παππά είναι μια χαρά» - Media

 

Μια οργισμένη απάντηση έδωσε ο Μανούσος Μανουσάκης σε όσα ειπώθηκαν τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την Ειρήνη Παππά και την κατάσταση της υγείας της.

Με αφορμή την ανάρτηση της δημοσιογράφου Ντέπυς Γκολεμά που ισχυρίζεται ότι η Ειρήνη Παππά νικήθηκε από αλτσχάιμερ μη μπορώντας να γιορτάσει ούτε τα γενέθλιά της, ο γνωστός σκηνοθέτης απαντά, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τους εν λόγω ισχυρισμούς.

«Σήμερα η Ειρήνη Παπά, καθηλωμένη στο κρεβάτι με πάλλευκα μαλλιά είναι 92 ετών. τα γιόρτασε χθες ερήμην της, μια και το μυαλό της έχει από μόνο του διαγράψει την υπέροχη ζωή της. Η Ελληνίδα θεά, Ρωμιά αλλά και Ρωμαία όπως έλεγε,(μια και θεωρούσε τη Ρώμη δεύτερο σπίτι της) που γύρισε το κόσμο έδειξε παντού τις αρχαίες τραγωδίες που τόσο τις άρεσαν, έγινε σταρ του Χόλιγουντ, με δεκάδες βραβεία και υποψηφιότητες, γενναία και περήφανη σαν Ελληνίδα νικήθηκε από μια αρρώστια τη χειρότερη κατά τη γνώμη μου, το Αλτζχάιμερ Μια αρρώστια που δεν σου δίνει καν το δικαίωμα των αναμνήσεων της Ζωής σου. να επιλέγεις εσυ καθώς γερνάς, ποια σβήνεις, ποια κρατάς στα βάθη της ψυχής σου. τα θυμούνται οι άλλοι για λογαριασμό σου….. Πόσο όμορφη, πόσο Δωρική,πόσο γενναία, πόσο ταλαντούχα. Σαν αρχαία Ελληνίδα θεά»….. είχε γράψει η Ντέμυ Γκολεμά για να πάρει την εξής απάντηση από τον ανιψιό της Ειρήνης Παππά, Μανούσο Μανουσάκη:

«Δεν ισχύει τίποτα από αυτά που γράφουν. Πριν από λίγη ώρα μίλησα μαζί της. Είναι μια χαρά η Ειρήνη. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγαίνουν τέτοιες άστοχες φήμες.Η Ειρήνη είναι ένα ζωντανό σύμβολο της Ελλάδας.Επιλέγει που θα πάει και που δεν θα πάει» δήλωσε στην εφημερίδα Espresso.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:26