search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:54
MENU CLOSE

Πήγε διακοπές με τη φίλη της και της αποπλάνησε τον γιο (Photos)

06.09.2018 08:48
Πήγε διακοπές με τη φίλη της και της αποπλάνησε τον γιο (Photos) - Media

 

Σε δίκη έχει παραπεμφθεί η 59χρονη, Γκέιλ Ντίνκινσον η οποία κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών στην Ίμπιζα, έκανε σεξ με τον 14χρονο γιο της φίλης της.

Οι δύο γυναίκες και ο νεαρός διασκέδασαν σε νυχτερινό κέντρο στην Ίμπιζα όπου η 59χρονη έδινε κρυφά αλκοόλ στον 14χρονο.

Στο διαμέρισμα που είχαν νοικιάσει έμενε μαζί τους και η γιαγιά του νεαρού.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, σε κάποια στιγμή άκουσε θόρυβο από το σαλόνι και πλησιάζοντας θυμάται την Γκέιλ να λέει στον 14χρονο: «Έχεις ωραίο… πακέτο εκεί κάτω».

Αντιλαμβανόμενη τι συνέβαινε, τους ζήτησε να πάνε στα δωμάτιά τους. Λίγο αργότερα άκουσε πάλι ψιθύρους, αυτή την φορά από το μπαλκόνι.

Τραβώντας τις κουρτίνες είδε τον εγγονό της με την Ντίνκινσον να έρχονται σε σεξουαλική επαφή, με την 54χρονη να του λέει: «Η μητέρα σου νομίζει οτι είσαι παιδί, αλλά εγώ βλέπω οτι είσαι αγόρι».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50