search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:07
MENU CLOSE

«Ring on Fire»: Τι είναι και πώς παίζεται το επικίνδυνο παιχνίδι με αλκοόλ και χαρτιά που οδήγησε στο βιασμό 20χρονης

06.09.2018 11:19
Ρωσία: Μητέρα θυσίασε την ζώη της για να σώσει τον 11χρονο γιο της (Photos) - Media

 

Ένα νέο σχετικά παιχνίδι, το «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» (Ring Of Fire) όπως ονομάζεται και το οποίο έχει ως βασικό όρο την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, έχει σημάνει συναγερμό στις Αρχές. Τελευταίο θύμα, ένα νεαρό κορίτσι στην Ηλιούπολη. Βασικός όρος του παιχνιδιού είναι η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Το χρονικό του βιασμού της 20χρονης 

Η τράπουλα μοιράστηκε, τα ποτήρια γέμισαν με αλκοολ, η 20χρονη και η παρέα της πήραν θέση και  το παιχνίδι «Ring on Fire» ξεκίνησε. Οι γύροι περνούσαν , τα ποτήρια γέμιζαν συνεχώς.

Η 20χρονη κοπέλα άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της. Συμπαίκτης της την οδήγησε στο υπνοδωμάτιο. Εκείνος, σε κατάσταση μέθης, άρχισε να τη χαϊδεύει σε όλο της το σώμα, η κοπέλα αντέδρασε και ο φίλος της αποχώρησε. 

Λίγα λεπτά μετά δυο νεαροί επέστρεψαν στο δωμάτιο, βρήκαν τη 20χρονη να κοιμάται  και άρχισαν να ασελγούν πάνω της. Ξύπνησε ταραγμένη , ούρλιαξε για βοήθεια, εκείνοι συνέχισαν τις πράξεις τους.

«Ειχαμε πιει υπερβολικά. Δεν ξέραμε τι κάναμε»  

Αυτό είπαν στους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν αφού η 20χρονη αμέσως μετά το μαρτύριο που έζησε πήγε τρέχοντας  και σε άθλια κατάσταση στο Α.Τ Ηλιούπολης και τους κατήγγειλε.

Τι είναι το παιχνίδι «Ring on Fire» 

Το «Ring on Fire» ή «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» είναι ένα από τα δεκάδες επικίνδυνα παιχνίδια με αλκοόλ το οποίο έχει γίνει γνωστό στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. 

Μέσα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ οι παίκτες πρέπει να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στους γύρους  χωρίς να χάσουν τις αισθήσεις τους, πράγμα αδύνατο καθώς η τράπουλα είναι έτσι φτιαγμένη ώστε να πίνουν όλοι και μάλιστα πολύ. 

Οι κανόνες

Οι κανόνες του παιχνιδιού έχουν αναρτηθεί στο site του παιχνιδιού ringoffirerules.com 

Χρειάζονται – όπως και σε όλα τα παιχνίδια τράπουλας – τουλάχιστον δυο παίκτες, μια τράπουλα και φυσικά, αλκοόλ, το οποίο τοποθετείται στο κέντρο του τραπεζιού. 

Γύρω του στήνονται, ανάποδα, τα χαρτιά. Κάθε παίκτης επιλέγει ένα χαρτί, όταν έλθει η σειρά του. Πάμε να δούμε τι σημαίνει το κάθε ένα.

  • Άσσος: Λέγεται καταρράχτης και όλοι οι παίκτες πρέπει να πίνουν, έως ότου ο αυτός που τράβηξε το χαρτί σταματήσει.Δυάρια: Ο παίκτης που τραβά ένα από δαύτα επιλέγει κάποιον για να πιει ένα ποτό.
  • Τριάρια: Ο παίκτης που τραβά τριάρι, πρέπει να πιει ο ίδιος ένα ποτό.
  • Τεσσάρια: Όλα τα κορίτσια του τραπεζιού πρέπει να πιουν.
  • Πεντάρια: Πίνουν όλοι 
  • Εξάρια: Πίνουν οι άνδρες.
  • Επτάρια:  Πρέπει όλοι να κοιτάξουν ψηλά και να δείξουν με το δάχτυλο τον ουρανό. Ο πιο αργός, πρέπει να πιει. 
  • Οκτάρια: Επιλέγεις κάποιον να πιει μαζί σου. 
  • Εννιάρια: Αυτός που τραβά αυτό το φύλλο εννιάρι διαλέγει μια λέξη και ο επόμενος πρέπει να πει άλλη, που να κάνει ρίμα. 
  • Δεκάρια: Αυτός που τραβά δεκάρι διαλέγει μια κατηγορία (για παράδειγμα ποδόσφαιρο) και οι άλλοι καλούνται να πουν κάτι που να ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Ο πρώτος που δεν θα τα καταφέρει, πίνει.
  • Βαλέδες: Αν βγει βαλές, βγάζεις κανόνα δικό σου. Οτιδήποτε. Όποιος δεν ακολουθήσει τον κανόνα, πίνει. 
  • Ντάμες: Με ντάμα γίνεται μία ελεύθερη ερώτηση. Αν δεν απαντήσεις πίνεις. Η ερώτηση είναι ελεύθερη. 
  • Ρήγας:  Ο τελευταίος που θα τραβήξει ρήγα, οφείλει να πιει όλο το περιεχόμενο του αλκόολ που βρίσκεται στο κέντρο του ποτού. 

Το παιχνίδι είναι αμερικάνικης προέλευσης, το οποίο ξεκίνησε από φοιτητές. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:07