search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:19
MENU CLOSE

Σύγκρουση εντός ΕΡΤ

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2037
6-9-2018
06.09.2018 12:24
ert_1.jpg

 

Μεγάλη σύγκρουση έχει ξεσπάσει στους εσωτερικούς «κόλπους» της ΕΡΤ ανάμεσα στον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Βασίλη Κωστόπουλο και στον αναπληρωτή του Γιώργο Θαλασσινό. «Μήλο της Έριδος» η απόφαση του διευθύνοντος συμβούλου να κηρύξει άγονο τον διαγωνισμό για τη θέση του γενικού διευθυντή της Ραδιοφωνίας (ΕΡΑ).

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο, λοιπόν, κανένας από τους οκτώ υποψηφίους «δεν φαίνεται να πληροί τα απαιτούμενα προσόντα για τη θέση αυτή», καθώς δεν έχουν «σφαιρική αντίληψη του αντικειμένου». Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στα ονόματα των υποψηφίων ήταν ο Προκόπης Δούκας, ο Λεωνίδας Αντωνόπουλος και η Βάνα Δαφέρμου, δημοσιογράφοι με πλούσια βιογραφικά και πολυετή εμπειρία σε ιδιωτικά και κρατικά ραδιόφωνα.

Οι λόγοι για την ακύρωση του διαγωνισμοί δεν ήταν ικανοποιητικοί για τον Γιώργο Θαλασσινό, ο οποίος αντέδρασε καταγγέλλοντας τον τρόπο διοίκησης της ΕΡΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να αναρτηθεί στη Διαύγεια νέα προκήρυξη – πρόσκληση ενδιαφέροντος στην ΕΡΤ για την κάλυψη της θέσης του γενικού διευθυντή της ΕΡΑ, με προθεσμία έως το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:19