29/03/2020 15:03:01
6.9.2018 / ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ
Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ, τεύχος 2037 στις 6-9-2018

Σύγκρουση εντός ΕΡΤ

Σύγκρουση εντός ΕΡΤ - Media

 

Μεγάλη σύγκρουση έχει ξεσπάσει στους εσωτερικούς «κόλπους» της ΕΡΤ ανάμεσα στον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Βασίλη Κωστόπουλο και στον αναπληρωτή του Γιώργο Θαλασσινό. «Μήλο της Έριδος» η απόφαση του διευθύνοντος συμβούλου να κηρύξει άγονο τον διαγωνισμό για τη θέση του γενικού διευθυντή της Ραδιοφωνίας (ΕΡΑ).

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο, λοιπόν, κανένας από τους οκτώ υποψηφίους «δεν φαίνεται να πληροί τα απαιτούμενα προσόντα για τη θέση αυτή», καθώς δεν έχουν «σφαιρική αντίληψη του αντικειμένου». Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στα ονόματα των υποψηφίων ήταν ο Προκόπης Δούκας, ο Λεωνίδας Αντωνόπουλος και η Βάνα Δαφέρμου, δημοσιογράφοι με πλούσια βιογραφικά και πολυετή εμπειρία σε ιδιωτικά και κρατικά ραδιόφωνα.

Οι λόγοι για την ακύρωση του διαγωνισμοί δεν ήταν ικανοποιητικοί για τον Γιώργο Θαλασσινό, ο οποίος αντέδρασε καταγγέλλοντας τον τρόπο διοίκησης της ΕΡΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να αναρτηθεί στη Διαύγεια νέα προκήρυξη - πρόσκληση ενδιαφέροντος στην ΕΡΤ για την κάλυψη της θέσης του γενικού διευθυντή της ΕΡΑ, με προθεσμία έως το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.