search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:42
MENU CLOSE

Νέες αποκαλύψεις για το νεκρό μοντέλο στην Κεφαλονιά: Ξέφρενο πάρτι πριν το θάνατο (Photos)

06.09.2018 12:48
Νέες αποκαλύψεις για το νεκρό μοντέλο στην Κεφαλονιά: Ξέφρενο πάρτι πριν το θάνατο (Photos) - Media
 
 
Καθημερινά αποκαλύπτονται λεπτομέρειες για τις στιγμές που προηγήθηκαν του μυστηριώδους θανάτου της 20χρονης Αυστραλής Σινέντ Μακναμάρα, η οποία βρέθηκε απαγχονισμένη στην πρύμνη του γιοτ ενός Μεξικανού μεγιστάνα όπου εργαζόταν και το οποίο βρισκόταν δεμένο στην Κεφαλονιά. Ωστόσο, αντί να φωτίζουν τα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης, περιπλέκουν ακόμη περισσότερο το θρίλερ.
 
Λίγες ώρες πριν βρεθεί με περασμένα τα σκοινιά στον λαιμό του το πανέμορφο μοντέλο, είχε πάει να διασκεδάσει σε μπαρ του Αργοστολίου. Μάλιστα, φίλοι της νεαρής κοπέλας, είπαν ότι έδειχνε πολύ κεφάτη, διασκέδαζε και χόρευε ακόμη και πάνω στις καρέκλες. Τα βρετανικά και τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης που δεν έχουν σταματήσει να ασχολούνται με τον θάνατο της Μακναμάρα, φέρνουν στο φως νέα στοιχεία. Η κοπέλα βρέθηκε αναίσθητη κατά τη διάρκεια της τελευταίας της βάρδιας στο πλοίο.
Όπως περιέγραψε στη βρετανική εφημερίδα ‘Daily Mail’ ο ιδιοκτήτης του μπαρ, η 20χρονη ήταν ευδιάθετη και χαμογελαστή, ήπιε δυο κοκτέιλ (Dragon’s Breath και Mango Mangave) και έφαγε ένα κλαμπ σάντουιτς. “Ήταν όλοι χαρούμενοι και γενικά σε φοβερά καλή διάθεση” δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα, προσθέτοντας ότι η κοπέλα έφυγε νωρίτερα από την παρέα της.
 
Οι Αρχές προσπαθούν να μάθουν τι μεσολάβησε από τη στιγμή που η Σινέντ βγήκε να διασκεδάσει ως την ώρα που βρέθηκε κρεμασμένη. Εκτός από τις τοξικολογικές εξετάσεις, που αναμένεται να δείξουν αν βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και να ωθήθηκε στην αυτοχειρία κάτω από ψυχολογική πίεση. Εξάλλου, συνάδελφοί της στο πολυτελές “Mayan Queen IV”, το οποίο ανήκει στον Μεξικανό δισεκατομμυριούχο Αλμπέρτο Μπαϊγέρες, αναφέρουν ότι η Σινέντ ήταν ερωτευμένη με έναν άνδρα, από τον οποίο όμως είχε χωρίσει πρόσφατα. Αυτό την είχε καταρρακώσει ψυχολογικά, αλλά προσπαθούσε να μην το δείχνει.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του πληρεξούσιου δικηγόρου της οικογένειας, η 20χρονη από την Αυστραλία που είχε συχνή επικοινωνία με την οικογένειά της, δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα και δήλωνε ευτυχισμένη με τις διακοπές της.
 
«Οι γονείς της δηλώνουν ότι η Sinead δεν αντιμετώπιζε οποιοδήποτε πρόβλημα, επικοινωνούσε πολύ συχνά με την οικογένειά της και ήταν ευτυχισμένη. Σε δύο μάλιστα ημέρες θα επέστρεφε στην οικογένειά της και τους φίλους της στην Αυστραλία», αναφέρει η ανακοίνωση, στην οποία «η οικογένεια αξιώνει από τις ελληνικές αρχές απαντήσεις ως προς τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου της, καθώς και την πλήρη διερεύνηση των γεγονότων και περιστατικών που έλαβαν χώρα προ του θανάτου της στη θαλαμηγό Mayan Queen IV».
 
Στην ίδια ανακοίνωση, οι γονείς της άτυχης κοπέλας αποκαλύπτουν πως η κόρη τους τους είχε τηλεφωνήσει τη μοιραία νύχτα, κλαίγοντας, αναφέροντάς τους ένα συμβάν στη θαλαμηγό με άλλο μέλος του πληρώματος.
Φύλλο και φτερό έχει γίνει και το κινητό της, με την ελπίδα ότι η αιτία θανάτου της κρύβεται σε κάποιο μήνυμα ή φωτογραφία. Χθες, η μητέρα και η αδελφή του ξανθού μοντέλου, που ταξίδεψαν στην Ελλάδα για να τη συναντήσουν και να κάνουν μαζί διακοπές, μετέφεραν τη σορό στην πατρίδα τους για την ταφή.
 
Πηγή: enikos.gr/Espresso
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30