search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 05:06
MENU CLOSE

The Late Late Show with James Corden, Unreal, The Heart Guy, Urban Myths: επιστρέφουν με νέο κύκλο αποκλειστικά στην COSMOTE TV

06.09.2018 12:55
The Late Late Show with James Corden, Unreal, The Heart Guy, Urban Myths: επιστρέφουν με νέο κύκλο αποκλειστικά στην COSMOTE TV - Media

 

Νέους κύκλους σειρών και ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή θα έχουν στη διάθεσή τους αυτή την εβδομάδα οι συνδρομητές, μέσα από τα κινηματογραφικά κανάλια της COSMOTE TV.

Στο κανάλι των σειρών COSMOTE CINEMA 4HD, ξεχωρίζουν πολυαναμενόμενες τηλεοπτικές πρεμιέρες. Η κωμική σειρά “Unreal” επιστρέφει με τον 4ο και τελευταίο κύκλο, μεταφέροντάς μας για ακόμα μία φορά στο πλατό ενός ριάλιτι γνωριμιών (Κυριακή 9/9, 22.00), ενώ η σειρά The Heart Guy επανέρχεται με τις καθημερινές περιπέτειες του Hugh Knight, ενός «εξόριστου» σε μια επαρχιακή πόλη γιατρού (3ος κύκλος, Παρασκευή 7/9, 21.00). Παράλληλα, στο κανάλι επιστρέφουν με νέα σεζόν η βασισμένη σε ιστορικά γεγονότα και urban legends κωμική σειρά “Urban Myths” (Κυριακή 9/9, 21.00 & 21.30), αλλά και το αγαπημένο “The Late Late Show with James Corden”, με πολλή μουσική, χορό, παιχνίδια και λαμπερούς καλεσμένους (5η σεζόν, Σάββατο 8/9, 21.00).

Στο COSMOTE CINEMA 1HD, το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στην πρεμιέρα της ταινίας «Σημαδεμένες Καρδιές» (Scarred Hearts), για τη ζωή ενός νεαρού συγγραφέα, ο οποίος αν και μαθαίνει πως πάσχει από μία σοβαρή ασθένεια, ξεκινά να ζει κάθε λεπτό της καθημερινότητάς του στο έπακρο. (Πέμπτη 6/9, 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres). Στο κανάλι, οι μικροί φίλοι, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν back2back τις ταινίες Επικίνδυνες Ψαρικές Αποστολές (Seefood) και Γοριλομπελάδες (Snowflake) (Σάββατο 8/9 18.45, 21.00).

Στο COSMOTE CINEMA 2HD, έρχεται σε Α’ προβολή το σκηνοθετικό ντεμπούτο του διακεκριμένου ηθοποιού John Carroll Lynch, “Lucky” (Δευτέρα 10/9, 22.00), για έναν άθεο και ανεξάρτητο 90χρονο, ο οποίος όταν αντιλαμβάνεται ότι πλησιάζει το τέλος της ζωής του, ξεκινάει ένα πνευματικό ταξίδι προς την αυτογνωσία και την αποδοχή της θνητότητάς του.

Μέσα από την υπηρεσία COSMOTE CINEAMA ON DEMAND, οι συνδρομητές έχουν στη διάθεσή τους το blockbuster της Marvel Deadpool 2, με τον Ράιαν Ρέινολντς.

Unreal S4- Φινάλε σειράς

Τοποθετημένη στο παρασκήνιο μιας επιτυχημένης εκπομπής γνωριμιών, το Unreal οδηγείται από τη Rachel Goldberg, μια νεαρή παραγωγό της οποίας δουλειά είναι η χειραγώγιση των σχέσεων των διαγωνιζόμενων, πάντα υπό τις οδηγίες της ψυχρής εκτελεστικής παραγωγού, Quinn King (Κυριακή 9/9, 22.00, COSMOTE CINEMA 4HD).

«The Late Late Show with James Corden» S5 – Νέα Σεζόν

O Τζέιμς Κόρντεν επιστρέφει για ακόμη μια σεζόν με το δημοφιλές «The Late Late Show with James Corden», παρουσιάζοντας ένα show με διασημότητες, έντονες μουσικές, παιχνίδια και σκετς (Σάββατο 8/9, 21.00, COSMOTE CINEMA 4HD).

Urban Myths- 2η Σεζόν (β’ μέρος)

H κωμική σειρά επιστρέφει με νέο μέρος και διπλά επεισόδια, παρουσιάζοντας εξαιρετικές ιστορίες προσωπικοτήτων της τέχνης και του πολιτισμού. Το πρώτο επεισόδιο μας μεταφέρει στα γυρίσαμτα της ταινίας «Μερικοί το προτιμούν καυτό», όπου ο Μπίλι Γουάιλντερ, ο Τόνι Κέρτις, ο Τζακ Λέμον κι ο Άρθουρ Μίλερ παρακολουθούν τη Μέριλιν Μονρόε, στην προσπάθειά της να αποδώσει σωστά μια συγκεκριμένη ατάκα. Το δεύτερο επεισόδιο είναι αφιερωμένο σε όλα όσα συνέβησαν στα παρασκήνια της ιστορικής συναυλίας του 1985, Live Aid. (Κυριακή 9/9, 21.00 & 22.00, COSMOTE CINEMA 4HD).

Σημαδεμένες Καρδιές (Scarred Hearts) – Α’ Προβολή

Εμπνευσμένη από το έργο του ποιητή Μ. Μπλέτσερ, η ταινία μας μεταφέρει στη Ρουμανία του 1937, όπου ο νεαρός συγγραφέας Εμανουέλ, ο οποίος πάσχει από φυματίωση, βρίσκεται για θεραπεία στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας. Καθώς εξοικειώνεται με τη μελαγχολία της νέας ζωής του, ανακαλύπτει ότι υπάρχει ακόμα μια ζωή που πρέπει να ζήσει στο έπακρο (Πέμπτη 6/9, 21.00, COSMOTE CINEMA 1HD, ζώνη Red Carpet Premieres).

Lucky- Α’ Προβολή

Ο Harry Dean Stanton σε μία εντυπωσιακή ερμηνεία, στον τελευταίο ρόλο της καριέρας του, υποδύεται τον Lucky, έναν 90χρονο άθεο, που υπερασπίζεται παθιασμένα την ανεξαρτησία του και σε σύγκριση με τους συνομήλικούς του, έχει ζήσει μια πραγματικά «γεμάτη» ζωή. Καθώς νιώθει ότι πλησιάζει προς το τέλος του, o Lucky ξεκινά ένα ταξίδι αυτοαναζήτησης (Δευτέρα 10/9, 22.00, COSMOTE CINEMA 2HD).

The Heart Guy (Doctor Doctor) S3- Νέα Σεζόν

Πεπεισμένος ότι τον περιμένει μια ήσυχη καθημερινότητα και επαγγελματική ζωή στην επαρχιακή πόλη όπου είναι πλέον αναγκασμένος να εργάζεται, ο ταλαντούχος γιατρός Hugh Knight βλέπει όλα αυτά να ανατρέπονται, όταν ακόμα και εκεί τον ακολουθούν περίεργες εργασιακές συνθήκες και πρόσωπα του παρελθόντος (Παρασκευή 7/9, 21.00, COSMOTE CINEMA 4HD).

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15