search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:20
MENU CLOSE

Η απάντηση στον Κοκκινόπουλο: «Έγκλημα και Πάθος» η νέα σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη στον ΑΝΤ1 (Videos)

06.09.2018 13:44
Η απάντηση στον Κοκκινόπουλο: «Έγκλημα και Πάθος» η νέα σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη στον ΑΝΤ1 (Videos) - Media

 

Γεγονός αποτελεί η επιστροφή του Δημήτρη Αρβανίτη στα τηλεοπτικά δρώμενα, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, αυτή τη φορά, όχι με μια κωμική σειρά, μα με κάτι πολύ πιο «δυνατό» που ο ΑΝΤ1 θα προβάλλει ως απάντηση στον… Πάνο Κοκκινόπουλο.

Πρόκειται για τη σειρά τρόμου «Έγκλημα και Πάθος» με αυτοτελή επεισόδια και βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, της οποίας τα πρώτα trailers μόλις κυκλοφόρησαν και έκαναν το κοινό να πιστέψει πως ο ΑΝΤ1 επιστρέφει δυναμικά στο παιχνίδι της τηλεθέασης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τον σταθμό, η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Οκτώβριο, ενώ θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα.

Ακριβής ημερομηνία το κανάλι δεν έχει αφήσει να διαρρεύσει, μιας και ακόμα οι ιθύνοντες επεξεργάζονται το πρόγραμμα της νέας σεζόν

Στο πρώτο επεισόδιο, πάντως, θα δούμε την τηλεοπτική μεταφορά της υπόθεσης μίας  ψυχιάτρου και ενός κατάδικου από τις Φυλακές Κορυδαλλού, η οποία είχε απασχολήσει πολύ την κοινή γνώμη.

Άραγε βρήκαν ο Πάνος Κοκκινόπουλος και το Epsilon έναν «δυνατό» αντίπαλο;

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:20