search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:28
MENU CLOSE

Έτρωγε τα νύχια της και ανακάλυψε ότι έχει καρκίνο… (Photos, σκληρές εικόνες)

06.09.2018 18:15
Έτρωγε τα νύχια της και ανακάλυψε ότι έχει καρκίνο... (Photos, σκληρές εικόνες) - Media

 

Σε ακρωτηριασμό του δεξιού της αντίχειρα υποβλήθηκε μια κοπέλα 20 χρονών, όταν οι γιατροί στους οποίους προσέφυγε για να δει τι μπορεί να κάνει με το φαγωμένο νύχι του δαχτύλου της ανακάλυψαν ότι πάσχει από μια σπάνια μορφή καρκίνου.

Η τραγική ανακάλυψη έγινε για την Κόρτνεϊ Ουίτχορν όταν έφαγε σχεδόν όλο το νύχι του αντίχειρά της. Η κοπέλα είχε αποκτήσει τη νευρική αυτή συνήθεια ότι ήταν μικρή και είχε υποστεί bullying στο σχολείο.

Τα πράγματα χειροτέρεψαν όταν διαπίστωσε ότι, όχι μόνο το φαγωμένο νύχι δεν ξαναέβγαινε, αλλά ο αντίχειρας είχε αρχίσει να μαυρίζει γύρω από την πληγή. Έτσι, κατέφυγε σε πλαστικό χειρουργό για να βρει μια λύση.

Ωστόσο, ο γιατρός της επιφύλασσε μια πολύ οδυνηρή έκπληξη: διαπίστωσε ότι η Κόρτνεϊ έπασχε από φακοειδές υποδόριο μελάνωμα των άκρων, μια πολύ σπανια μορφή καρκίνου που προσβάλλει τα άνω και κάτω άκρα.

Αμέσως μπήκε σε χειρουργείο και οι γιατροί της ακρωτηρίασαν τον αντίχειρα, ενώ λόγω της θέσης που εντοπίστηκε ο καρκίνος υπάρχει φόβος ότι μπορεί να εκδηλωθεί και περαιτέρω, πράγμα που δυστυχώς σημαίνει κι άλλους ακρωτηριασμούς.

Το τραγικό είναι ότι η διάγνωση θεωρεί ως αιτία εκδήλωσης του καρκίνου το φαγωμένο νύχι, το οποίο η Κόρτνεϊ κράτησε μυστικό για περίπου τέσσερα χρόνια, προτού επισκεφθεί γιατρό και μάθει τα άσχημα νέα.

Τελικά, μετά από τρεις χειρουργικές επεμβάσεις που δεν στάθηκαν αρκετές, οι γιατροί χρειάστηκε να κόψουν τον αντίχειρα της Κόρτνεϊ, προκειμένου να αφαιρέσουν όλα τα καρκινικά κύτταρα που είχαν αναπτυχθεί.

Πηγή: Mirror

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:27