search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:37
MENU CLOSE

Πέθανε στα 82 του ο Μπαρτ Ρέινολντς – Νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στη Φλόριντα (Photos)

06.09.2018 19:20
Στο σφυρί οι καουμπόικες μπότες του Μπάρτ Ρέινολντς - Η τιμή εκκίνησης - Media

Ο σταρ του Χόλιγουντ Μπαρτ Ρέινολντς πέθανε σε ηλικία 82 ετών, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης που επικαλούνται τον μάνατζέρ του, Έρικ Κρόιτσερ.

Ο Ρέινολντς άφησε την τελευταία του πνοή από καρδιακή ανακοπή σε νοσοκομείο της Φλόριντας. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα.

Ο Μπαρτ Ρέινολντς γεννήθηκε το 1936 στην Τζόρτζια. Ξεκίνησε την καριέρα του στα τέλη της δεκαετίας του ’50 από την τηλεόραση και έγινε ιδιαίτερα γνωστός τη δεκαετία του ’70, με ταινίες όπως το “Όταν ξέσπασε η βία” και το “Κάνονμπολ”. Αναδείχθηκε όμως σε σύμβολο του σεξ με μια γυμνή φωτογράφισή του για το περιοδικό Cosmopolitan, το 1972, για την οποία πολλά χρόνια αργότερα δήλωσε ότι μετάνιωσε.

Στο αποκορύφωμα της καριέρας του ήταν ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς της κινηματογραφικής βιομηχανίας και οι ταινίες του ήταν μεταξύ των κορυφαίων σε εισιτήρια στο αμερικανικό box office. Από τα μέσα της δεκαετίας του ’80 όμως, η καριέρα του πήρε την κατιούσα. Επέστρεψε δυναμικά το 1997, όταν ήταν υποψήφιος για το Όσκαρ καλύτερου δεύτερου ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία “Ξέφρενες νύχτες”. Είχε επίσης τιμηθεί με βραβείο Έμι για την ερμηνεία του στην τηλεοπτική σειρά Evening Shade (1990-94).

Είχε παντρευτεί δύο φορές και είχε αποκτήσει ένα παιδί με την δεύτερη σύζυγό του, την ηθοποιό Λόνι Άντερσον.

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:37