search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:43
MENU CLOSE

Αιφνιδιαστική επίσκεψη του Αμερικανού υπουργού Άμυνας στο Αφγανιστάν

07.09.2018 05:33
Αιφνιδιαστική επίσκεψη του Αμερικανού υπουργού Άμυνας στο Αφγανιστάν - Media

 

Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Τζιμ Μάτις, συνοδευόμενος από τον αρχηγό του γενικού επιτελείου εθνικής άμυνας, τον στρατηγό των Πεζοναυτών Τζόζεφ Ντάνφορντ, έφθασε σήμερα στην Καμπούλ, για μια επίσκεψη που δεν είχε ανακοινωθεί, κατά τη διάρκεια της οποίας θα συναντηθεί με τον νέο επικεφαλής των αμερικανικών και των νατοϊκών δυνάμεων στο Αφγανιστάν και θα συζητήσει με τον πρόεδρο Άσραφ Γάνι και κυβερνητικούς αξιωματούχους για τις ειρηνευτικές συνομιλίες με τους Ταλιμπάν, παρά την σοβαρή επιδείνωση της κατάστασης ως προς την ασφάλεια και την αναταραχή στο εσωτερικό της αφγανικής κυβέρνησης.

Οι ΗΠΑ διατηρούν το τρέχον διάστημα ανεπτυγμένη στο Αφγανιστάν μια δύναμη 14.000 στρατιωτικών, τη μεγαλύτερη στο πλαίσιο της αποστολής του NATO για την εκπαίδευση και την υποστήριξη των αφγανικών κυβερνητικών δυνάμεων.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:43