15/09/2019 14:07:04

Φέτος ΔΕΘ θα πάρουμε!

Φέτος ΔΕΘ θα πάρουμε! - Media

 

Με φιλική συνοδεία 6000 αστυνομικών, πρώην «μπάτσων, γουρουνιών,  δολοφόνων», ανηφορίζει ο λαοφιλής πρωθυπουργός στην Θεσσαλονίκη προσκειμένου να μας εξαγγείλει παροχές, για τις οποίες θα δεσμευτεί προσωπικά, γεγονός καθησυχαστικό καθώς ο λόγος του είναι συμβόλαιο για τον ελληνικό λαό. Το περίφημο «μη διαπραγματεύσιμο, πρόγραμμα Θεσσαλονίκης» της 13ης Σεπτεμβρίου 2014,  αποτελεί τον πλέον φερέγγυο εγγυητή.

Η αγωνία για το μέλλον του τόπου μας έχει μειωθεί αισθητά, ιδίως μετά την έξοδο από τα μνημόνια και όλες τις ανακουφιστικές εξελίξεις που έχουν προκύψει και αλλάζουν καταιγιστικά την καθημερινότητά μας. Ο πρωθυπουργός, σε πλήρη αντίθεση με τους αντίστοιχους του παλιού και διεφθαρμένου συστήματος, δεν θα ενδώσει, -πράγμα έτσι κι αλλιώς αδιανόητο- σε λαϊκισμούς και  παραχολογίες. Θα παρουσιάσει ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα, όπως το συνηθίζει άλλωστε, όπου οι ακόμα «καλύτερες μέρες» της αριστερής διακυβέρνησης θα ευοδωθούν μέσα από μια σειρά μέτρων που θα προνομοθετηθούν για το ευτυχές αύριο που μας περιμένει, και θα εφαρμοστούν με το καλό μετά τις εκλογές από την επόμενη κυβέρνηση που δεν υπάρχει αμφιβολία ποια θα είναι. Έτσι ώστε ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του.      

Ο πρωθυπουργός θα δεσμευθεί για ένα αριστερό, αισιόδοξο και ευτυχές αύριο με παροχές και ελαφρύνσεις της μεταμνημονιακής εποχής δεσμεύοντας την «επόμενη κυβέρνηση» για την υλοποίησή τους.

Καθαρά πράγματα – αριστερά!

Έτσι κι αλλιώς, δια στόματος πρωθυπουργού, μετά την ΔΕΘ θα ξέρουμε με ακρίβεια  το μέλλον μας ή σε περίπτωση στραβής, το τι δεν θα μας περιμένει, ώστε κι εμείς να λάβουμε την σωστή απόφαση στις επερχόμενες εκλογές.


Όπως, λοιπόν, το άληστου μνήμης  ιστορικό πλέον «μη διαπραγματεύσιμο» πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης του 2014 πρότεινε ένα σύνολο πολιτικών που αποσκοπούσαν στην αντιστροφή των μέτρων λιτότητας και την παράλληλη διατήρηση ισοσκελισμένων προϋπολογισμών, έτσι και φέτος, μετά την επίσης ιστορική έξοδο από τα μνημόνια, θα εξαγγελθεί η «μη διαπραγματεύσιμη», ανάπτυξη σε πείσμα των ληστρικών αγορών και των εγχώριων ακροδεξιών* φερεφώνων τους.  

*  Στην Ελλάδα, ως γνωστό, η ακροδεξιά καλύπτει ένα ευρύ πολιτικό φάσμα - με φωτεινή εξαίρεση τους ΑΝΕΛ. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.