25/06/2019 09:48:30

Όταν ο Τσίπρας έβαλε τα γέλια από την ατάκα Κρητικού δημάρχου για το σεξ (Video)

Όταν ο Τσίπρας έβαλε τα γέλια από την ατάκα Κρητικού δημάρχου για το σεξ (Video) - Media

 

Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη είχε και πολλές χαλαρές στιγμές με πειράγματα και χιούμορ.

Όπως αναφέρει το neakriti, στον τελευταίο σταθμό, λοιπόν, της επίσκεψης του στην Κάνδανο Χανίων είναι χαρακτηριστικός ο μινι διάλογος που έχει ο πρωθυπουργός με τον Δήμαρχο Κανδάνου - Σελίνου κ. Αντώνη Περάκη.

Ο πρωθυπουργός δεν «κρατήθηκε» και ξέσπασε σε γέλια όταν ο κ. Περάκης ανέφερε ότι το χωριό τείνει προς ερημοποίηση γιατί δεν γεννιούνται κοπέλια. Και όταν ο πρωθυπουργός διερωτήθηκε γιατί δεν γεννιούνται κοπέλια, ο Δήμαρχος του απάντησε: Όχι γιατί δεν κάνουν σεξ αλλά γιατί δεν βρίσκουνε γυναίκες… ταίρια.

Άλλο ενσταντανέ στο ίδιο χωριό, είναι τη στιγμή που προσφέρουν στον πρωθυπουργό μία παραδοσιακή βούργια με προϊόντα της Κρήτης.

 Εκτός από το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός χάρηκε για το δώρο του λέγοντας: «Αυτά είναι τα τυχερά μου παιδιά», την παράσταση αν μη τι άλλο «κλέβει» ένας κάτοικος που προσφέρει μια κατσούνα στον Αλέξη Τσιπρα, με τις ατάκες να.. παίρνουν και δίνουν, προκαλώντας γέλια στους παρευρισκόμενους και στον ίδιο τον πρωθυπουργό.

-… Αυτό είναι ένα απαραίτητο εργαλείο και στήριγμα των κτηνοτρόφων και είναι και άλλου χρήσιμο…(κάτοικος)
-Για πες…(πρωθυπουργός)
-Επειδή σας πολεμάνε και αν δεν ξέρετε πώς να την χρησιμοποιήσετε θα σας δείξει ο Παύλος…(κάτοικος)

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.