23/02/2019 08:06:46
7.9.2018 / ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ
Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ, τεύχος 2037 στις 6-9-2018

Προφητικός ο Σταύρος για τον Φλώρο

Προφητικός ο Σταύρος για τον Φλώρο - Media

 

Πολλά έχουν ειπωθεί μετά την αποφυλάκιση του Άρη Φλώρου, εγκεφάλου του σκανδάλου Energa, ο οποίος πέτυχε να αποφυλακιστεί με πλαστά πιστοποιητικά. Ωστόσο, υπήρξε και ένας ο οποίος δεν μίλησε μόνο «κατόπιν εορτής» αλλά είχε προειδοποιήσει με μια δήλωση που μπορεί να χαρακτηριστεί προφητική.

Ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, είχε χτυπήσει καμπανάκι για τον κίνδυνο να υπάρξουν αποφυλακίσεις τύπου Φλώρου, από το βήμα της Βουλής, στις 17 Απριλίου του 2015, κατά τη συζήτηση του νόμου Παρασκευόπουλου.

«Δεν σας ενδιαφέρουν οι φτωχοδιάβολοι των φυλακών -σας ενδιαφέρουν οι πλούσιοι και οι διάσημοι, σε αυτούς παρέχετε υπηρεσία. Νομοθετείτε για τους πλούσιους. Πως θα μπορέσετε αύριο κύριε υπουργέ να αποτρέψετε την αποφυλάκιση ενός VIP κρατούμενου που θα σας φέρει δυο χαρτιά γιατρών που θα πιστοποιούν μια ανίατη και δύσκολα ανιχνεύσιμη αρρώστια. Δεν σας ενδιαφέρουν αυτά όμως κύριε υπουργέ -δημόσιες σχέσεις κάνετε και είναι λυπηρό», είχε τονίσει ο Στ. Θεοδωράκης στην ομιλία του στο κοινοβούλιο.

Λίγες ώρες μετά την αποφυλάκιση, όταν το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας, το Ποτάμι ήταν- λογικά, το πρώτο κόμμα που αντέδρασε.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.