22/01/2019 07:24:35

Σωματοφύλακας του Πούτιν τυφλωμένος από ζήλια, πέταξε από το μπαλκόνι τη φίλη του

Σωματοφύλακας του Πούτιν τυφλωμένος από ζήλια, πέταξε από το μπαλκόνι τη φίλη του  - Media

 

Το θύμα ήταν 21 ετών φοιτήτρια και ονομαζόταν Ελνάρα Καρακχάνοβα και ο δολοφόνος που άνηκε στην επίλεκτη προσωπική φρουρά του προέδρου Πούτιν ονομάζεται Μακάρ Σακχάποφ.

Η αστυνομία λέει ότι ο Μακάρ είχε καταναλώσει μπουκάλια βότκα και τυφλωμένος από ζήλια τη χτύπησε τόσο πολύ στο πρόσωπο που οι συγγενείς της δυσκολεύτηκαν να την αναγνωρίσουν. Στη συνέχεια αναίσθητη καθώς ήταν η κοπέλα, πέταξε το κορμί της από το μπαλκόνι του 6ου ορόφου. Από την πρόσκρουση στο έδαφος η 21χρονη φοιτήτρια σκοτώθηκε.

Η κοπέλα είχε παραμορφωθεί τόσο πολύ που οι αρχές του Καζάν όπου συνέβη το περιστατικό δεν τους επέτρεψαν να ανοίξουν το φέρετρο.

Ο δράστης μεταφέρθηκε στο δικαστήριο φορώντας μάσκα. Κατά την απολογία του υποστήριξε ότι τυφλώθηκε από ζήλια και φοβήθηκε πως η κοπέλα είχε συνάψει νέο δεσμό με κάποιον άλλον και ότι θα τον παρατούσε.

Μάρτυρες από τα διπλανά διαμερίσματα ανέφεραν στο δικαστήριο πως ο δολοφόνος καθώς χτυπούσε την κοπέλα την απειλούσε ότι θα βιάσει τη μητέρα της και θα σκοτώσει τον πατέρα της.

Στο δικαστήριο ο δράστης προσπάθησε να ψελλίσει μια συγνώμη προς τους γονείς της κοπέλας, κάτι που φυσικά δεν έγινε αποδεκτό.

Εν αναμονή της καταδικαστικής απόφασης, ο Μακάρ αποπέμφθηκε και από την προσωπική φρουρά του προέδρου Πούτιν.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.