search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:39
MENU CLOSE

Μπαρτ Ρέινολντς: Η ταινία που σιχαινόταν και το Όσκαρ που έχασε… (Photos, Video)

07.09.2018 13:49
Ράιαν Ρέινολντς σε καλεσμένους: Βγείτε από το σπίτι μου! (Video) - Media

 

Ο Μπαρτ Ρέινολντς έφυγε, αφήνοντας πίσω του μια τεράστια κινηματογραφική κληρονομιά, ωστόσο, όπως έχει αποκαλυφθεί, μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες του -τόσο εισπρακτικά, όσο και από άποψη κριτικών- του προκαλούσε τόση απέχθεια που ποτέ δεν την είδε ολόκληρη!

Πρόκειται για το «Boogie Nights» του Πολ Τόμας Άντερσον, του 1997, στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο Μαρκ Γουόλμπεργκ ως ένας ανερχόμενος ηθοποιός στη βιομηχανία του πορνό στη δεκαετία του 1970 και στηριζόταν χαλαρά στην ιστορία του διαβόητου σταρ του πορνό Τζον Χολμς.

 

Η ταινία πήρε διθυραμβικές κριτικές, και ο Ρέινολντς ήταν υποψήφιος για το Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου, για το ρόλο του σκηνοθέτη πορνογραφικών ταινιών Τζακ Χόρνερ, ωστόσο, ο δημοφιλής ηθοποιός σιχαινόταν την ταινία τόσο πολύ που κυριολεκτικά υπέσκαψε την υποψηφιότητά του.

Μάλιστα, τη βραδιά των Όσκαρ ο Γουόλμπεργκ έχει αποκαλύψει ότι ο Ρέινολντς τον είχε πιάσει από το λαιμό και του είχε ψιθυρίσει «Ρε μικρέ, δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος γουστάρει την ταινία», ενώ είχε αποφασίσει να υποδυθεί το ρόλο με… ιρλανδέζικη προφορά, κάτι που απορρίφθηκε μετά πολλών επαίνων.

Ο Γουόλμπεργκ σημείωσε ότι η άρνηση του Ρέινολντς να προωθήσει την ταινία και η δημόσια απέχθεια που εξέφραζε για αυτήν «έσκαψαν το λάκκο» της υποψηφίοτητάς του, αν και εκτιμά ότι αργότερα κατάλαβε πόσο σπουδαία ήταν η ερμηνεία του και η ίδια η ταινία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:39