search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:51
MENU CLOSE

Αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ η γνωστή αθλητικογράφος – Το τελευταίο μήνυμά της

07.09.2018 14:34
Αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ η γνωστή αθλητικογράφος - Το τελευταίο μήνυμά της - Media

 

Αν και έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο πρώτο Survivor, όπου απέκτησε πολλούς φίλους και θαυμαστές, αλλά και αρκετούς εχθρούς, η ίδια ποτέ δεν εγκατέλειψε τη δουλειά της, αυτή του δημοσιογράφου.

Ο λόγος για την Ευριδίκη Βαλαβάνη, η οποία μετά από 13 χρόνια στον ΣΚΑΙ, ανακοίνωσε την αποχώρηση της από τον σταθμό, μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται στην τηλεόραση να παρουσιάζει τα αθλητικά νέα και έγραψε:
 
«Δεν τα πήγαινα ποτέ καλά με τους αποχαιρετισμούς. Ήρθε όμως αυτή η στιγμή που πρέπει να το κάνω. Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια κλείνει ένας μεγάλος κύκλος της ζωής μου. Ο ΣΚΑΙ ήταν για μένα ένα μεγάλο σχολείο, έμαθα και πήρα πολλά μαθήματα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου για τα όμορφα και τα δύσκολα που περάσαμε όλα αυτά τα χρόνια! Καλή δύναμη σε όλους και δεν θα χαθούμε! Θα κλείσω κάπως έτσι… ”Μπορώ να συνοψίσω ότι έχω μάθει για τη ζωή σε μία μόνο λέξη: συνεχίζεται”. Εις το επανιδείν».
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:50