search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:26
MENU CLOSE

Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για την ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ

08.09.2018 20:45
Βουλή: Την Τετάρτη το ψήφισμα για τις γερμανικές οφειλές – Έναρξη της διεκδίκησης - Media

 

«Ο κ. Τσίπρας πέρασε ήδη στην Ιστορία για την τεράστια και αχρείαστη καταστροφή που προκάλεσε στη χώρα. Κανείς πλέον δεν τον ακούει, γιατί απλούστατα κανείς δεν τον πιστεύει» αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η ΝΔ για την ομιλία του πρωθυπουργού στην 83η ΔΕΘ.

«Η αδιάφορη ομιλία του σε μία σιδηρόφρακτη πόλη με 5.500 αστυνομικούς ήταν το κύκνειο άσμα ενός κυνικού πρωθυπουργού που εξαπάτησε, ταπείνωσε, φτωχοποίησε και δίχασε του Έλληνες. Οι κάλπικες ελπίδες του κ. Τσίπρα τελείωσαν. Το επόμενο Σαββατοκύριακο οι πολίτες έχουν ραντεβού με το μέλλον. Αυτό που μας αξίζει».

 ΚΙΝΑΛ: Αμετανόητος και προκλητικός ο Τσίπρας

«Αμετανόητος και προκλητικός για την κοινή λογική ο κ. Τσίπρας, στην τελευταία του παράσταση ως πρωθυπουργός» σημειώνει, σε ανακοίνωσή του, το Κίνημα Αλλαγής για την ομιλία του πρωθυπουργού στην 83η ΔΕΘ.

«Οι εξοντωτικοί στόχοι και φόροι παραμένουν. Κλείνει ο κύκλος του με τεράστια ζημιά για τη χώρα και με επώδυνες δεσμεύσεις για το μέλλον. Τίποτα πια δεν περιμένει ο ελληνικός λαός από τον ίδιο και την καιροσκοπική ομάδα με την οποία κυβερνά» προστίθεται στην ανακοίνωση.

«Λύση για τη χώρα είναι εκλογές τώρα και αλλαγή πολιτικής» καταλήγει το Κίνημα Αλλαγής.

ΔΗΜΑΡ: Κουτοπόνηρη προεκλογική παροχολογία Τσίπρα

Κουτοπόνηρη προεκλογική παροχολογία Τσίπρα, σχολίασε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, την ομιλία του πρωθυπουργού στα εγκαίνια της 83ης ΔΕΘ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:25