06/07/2020 08:52:20

Διέξοδος στο...εξωτερικό για το Mega

Διέξοδος  στο...εξωτερικό για το Mega - Media

 

Οριστικούς «τίτλους τέλους» αναμένεται να ρίξει το Mega μετά την οριστικοποίηση των πέντε δικαιούχων των αδειών γενικού περιεχομένου από το ΕΣΡ. Οι μέτοχοι του άλλοτε κραταιού καναλιού αποφάσισαν να μην πάρουν μέρος στο διαγωνισμό αφήνοντας το ουσιαστικά στην τύχη του.

Η μόνη ελπίδα του καναλιού είναι το ΣτΕ. Θυμίζουμε ότι το Mega είναι προσφύγει στο ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο για την απόφαση του ΕΣΡ και είχε πετύχει μια αναστολή της απόφασης που το οδηγούσε στο κλείσιμο πριν από κάποιου μήνες.

Ωστόσο αν το ΣτΕ τελικά δε δικαιώσει το κανάλι τότε οι εξελίξεις θα είναι οριστικές.

Την ίδια στιγμή θα δοθεί εντολή στη Digea και το σήμα του καναλιού θα σταματήσει να εκπέμπει μετά από 29 χρόνια. Οι 400 και πλέον εργαζόμενοι του καναλιού που το κρατούν όρθιο τόσον καιρό θα βρεθούν στον δρόμο.

Ωστόσο, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Real υπάρχει κι άλλος δρόμος για το Mega.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας το Mega μπορεί να συνεχίσει να εκπέμπει είτε μέσω των συνδρομητικών καναλιών (Cosmote TV, Nova), ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να εκπέμπει και στο εξωτερικό ως Mega Cosmos στην Αμερική, στην Αυστραλία και στον Καναδά

Πηγή: dailymedia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.