search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:03
MENU CLOSE

Το μοντέλο των γηπέδων: Ο αδερφός του Χαριστέα μπαίνει στο «Nomads» (Photos)

09.09.2018 15:42
Το μοντέλο των γηπέδων: Ο αδερφός του Χαριστέα μπαίνει στο «Nomads» (Photos) - Media

 

Στοίχημα με την τηλεθέαση μοιάζουν να έχουν βάλει οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1, οι οποίοι δεν σκοπεύουν να ξαναδούν στο «Nomads» τα χαμηλά νούμερα της περασμένης σεζόν. Αν και πολλοί απόρησαν με την επιλογή του σταθμού να επαναφέρει τη νέα σεζόν ένα project που… δεν ενθουσίασε κατά την προηγούμενη, φαίνεται πως η παραγωγή του παιχνιδιού έχει σχέδιο.

Ποιο είναι αυτό; Να τα παίξει όλα για όλα προκειμένου να βρει παίκτες που θα ιντριγκάρουν το κοινό και… θα «τρελάνουν» άνδρες και γυναίκες.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Δήμος Χαριστέας -αδελφός του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Άγγελου Χαριστέα- ο οποίος σύμφωνα με το «TV Έθνος» δέχτηκε πρόταση από τον ΑΝΤ1 να ταξιδέψει στη Μαδαγασκάρη, με το ρεπορτάζ να τον θέλει να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις.

Πρόκειται για έναν άκρως γοητευτικό άνδρα, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στον Άρη, ενώ αγωνίστηκε με πολλές ακόμα ομάδες όπως οι Κίκερς Όφενμπαχ, Ολυμπιακός Λευκωσίας, Διαγόρας Ρόδου και Νίκη Βόλου. Επιπλέον, ασχολείται και με πολλά αθλήματα.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:03