search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:31
MENU CLOSE

Πρωταθλητής Ελλάδας στο League of Legends ο Παναθηναϊκός

09.09.2018 16:19
Πρωταθλητής Ελλάδας στο League of Legends ο Παναθηναϊκός - Media

 

«Πάρτι» από τον Παναθηναϊκό Esports στον μεγάλο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος League of Legends (season 4) και κούπα!

Οι πράσινοι gamers έκαναν ό,τι ήθελαν απέναντι στην WLGaming και επικρατώντας 3-0 στη ΔΕΘ, στέφθηκαν πρωταθλητές στην παρθενική συμμετοχή του συλλόγου στη διοργάνωση!

Κάπως έτσι το τριφύλλι όχι μόνο επιβεβαίωσε πως είναι η καλύτερη ομάδα στο LOL αυτή την περίοδο, αλλά παράλληλα κέρδισε και ένα… χρυσό εισιτήριο στην ευρωπαϊκή σκηνή.

Κι αυτό γιατί ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και απαιτητικό EU Masters που ξεκινά στις 17 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, οι νέοι πρωταθλητές θα μοιραστούν και 11.000 ευρώ για την επιτυχία τους.

Για την ιστορία την ομάδα του Παναθηναϊκού αποτελούν οι Dellito (toplaner), Dom1nant (jungler –MVP του τελικού), Sparks (Midlaner), Bannanito (Bottom), Raxxo (Support).

 

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:30