20/08/2019 21:58:22

Έκπληκτοι οι επιβάτες πτήσης, είδαν τον πιλότο να ξεντύνεται και να πέφτει για ύπνο στα καθίσματα της Ά θέσης

Έκπληκτοι οι επιβάτες πτήσης, είδαν τον πιλότο να ξεντύνεται και να πέφτει για ύπνο στα καθίσματα της Ά θέσης  - Media

 

Η πτήση της United Airlines, από τη Γλασκόβη προς Νιου Τζέρσι, μόλις είχε απογειωθεί. Θα διαρκούσε αρκετές ώρες επάνω από τον Βόρειο Ατλαντικό. Ξαφνικά οι επιβάτες των μπροστινών θέσεων είδαν την πόρτα του πιλοτηρίου να ανοίγει και να βγαίνει ο κυβερνήτης έξω.

Με αργές κινήσεις άρχισε να ξεντύνεται και μέχρι να καταλάβουν τι είχε συμβεί, εκείνος είχε βολευτεί σε ένα κάθισμα της πρώτης θέσεις και… ροχάλιζε.

Στο αεροσκάφος επικράτησε ένας μικρός πανικός. Μάλιστα κάποιοι σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και φωτογράφισαν τον κοιμώμενο πιλότο.

Όπως είπαν, «ο κυβερνήτης κοιμήθηκε για μιάμιση ώρα σε μια πτήση που διαρκεί τουλάχιστον 7 ώρες». Η εταιρία πάντως έσπευσε να τον καλύψει. Με ανακοίνωση της τονίζει ότι στο πιλοτήριο υπήρχαν πάντα 3 πιλότοι και αναφέρει επίσης πως είναι σύνηθες φαινόμενο ο πιλότος σε μια υπερατλαντική πτήση να μπορεί να κοιμάται για κάποια ώρα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.