search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:07
MENU CLOSE

Ανατρεπτική πρεμιέρα για Καραβάτου – Κατσούλη: Έδωσαν όρκους ως νύφη και γαμπρός (Video)

10.09.2018 07:35
Παραμένουν σοβαρές απειλές Αλ Κάιντα και ISIS - Διατηρούν παγκόσμια δίκτυα και πλήθος θυγατρικών - Media

 

Με γαμήλια τελετή και… όρκους έκανε πρεμιέρα η εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη να κάνουν μια πρωτόγνωρη εμφάνιση στο πλατό.

Ντυμένοι ως νύφη και γαμπρός αντίστοιχα, οι δυο τους καλωσόρισαν το τηλεοπτικό κοινό και παρουσίασαν τους συντελεστές της εκπομπής τους για τη φετινή χρονιά.

Πρώτη εμφανίστηκε η Άση Μπήλιου και ακολούθησαν ο Λάμπρος Βακιάρος, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, η Μαριλού Ρεππαπή, ο Γιώργος Κρικοριάν, η Τζώρτζια Γεωργίου και έπειτα οι παρουσιαστές της εκπομπής πιασμένοι χέρι χέρι. 

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Είναι η δεύτερη χρονιά αυτής της εκπομπής και πραγματικά, για όλους μας, όταν πρωτομπήκαμε στο πλατό ήταν σαν να μην είχαμε λείψει καθόλου. Είμαστε εδώ και νομίζω ότι όλη αυτή η ενέργεια είναι γιατί έχουμε πάρα πολύ κέφι και πάρα πολύ μεγάλη χαρά που είμαστε εδώ κοντά σας. Εννοείται πως αυτή η εκπομπή έχει κρατήσει τους πυλώνες της, αλλά θα υπάρχουν και πολλά νέα Κου Κου στοιχεία τα οποία θα σας ενθουσιάσουν, είμαστε σίγουροι γι’ αυτό» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου κατά την έναρξη της εκπομπής.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:07