search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:01
MENU CLOSE

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Μιλά πρώτη φορά για το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή (Video)

10.09.2018 09:58
Γιάννης Τσιμιτσέλης: Μιλά πρώτη φορά για το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή (Video) - Media

 

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει βρεθεί τον τελευταίο καιρό στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εξαιτίας του χωρισμού του με τη Βάσω Λασκαράκη. Έκτοτε, τα Μέσα ασχολήθηκαν ιδιαίτερα με την προσωπική του ζωή με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για νέα σχέση του ηθοποιού με την Κατερίνα Γερονικολού. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του έχει εντοπίσει πολλές φορές μαζί σε τρυφερά τετ α τετ χωρίς, ωστόσο, κάποιος από τους δυο να επιβεβαιώνει αυτή τη σχέση. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό του, επιβεβαιώνοντας ότι έχει κάνει, πράγματι, το επόμενο βήμα στη ζωή του. Αναφερόμενος στους δημοσιογράφους υποστήριξε ότι αντιμετώπισαν διακριτικά τον χωρισμό του και ότι το μόνο που τον ενοχλεί είναι οι παπαράτσι.

«Το επόμενο βήμα στην προσωπική μου ζωή έχει γίνει, άρα έχω κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή μου. Γενικότερα. Γιατί η ζωή έχει πολλά βήματα. Δεν είναι ένα. Καθημερινά κάνεις και ένα βήμα, έτσι κι αλλιώς», δήλωσε – μεταξύ άλλων- ο ηθοποιός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:00