search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:39
MENU CLOSE

Κατάσταση…ομηρίας

10.09.2018 12:28
Κατάσταση...ομηρίας - Media

 

Στα αυτιά της στήλης έφτασαν πληροφορίες ότι δημοφιλής παρουσιαστής ενδιαφέρεται ζωηρά να δοθεί άδεια λειτουργίας, σε κτήριο στην Λάρισα, το οποίο είχε καεί ολοσχερώς και ως προς τούτο, φέρεται να «ενοχλεί» το αρμόδιο παράρτημα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Αφ’ ενός- αν συμβαίνει κάτι τέτοιο- προς τι τόσο ενδιαφέρον, και αφ’ ετέρου, από ότι γνωρίζουμε, σε περίπτωση που ένα κτήριο καταστραφεί από πυρκαγιά χρειάζεται ειδικός έλεγχος και διαδικασίες από την πυροσβεστική προκειμένου να δοθεί άδεια λειτουργίας (ιδιαίτερα δε, όταν το εν λόγω κτήριο προορίζεται να στεγάσει εκπαιδευτικό κέντρο).

Νομίζουμε,ότι η νέα ηγεσία της Πυροσβεστικής -με όσα έχουν συμβεί με την τραγωδία στο Μάτι- να έχει μάτια και αυτιά, ώστε η αρμόδια υπηρεσία να μην αισθάνεται όμηρος κανενός…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:39