search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:34
MENU CLOSE

Προειδοποίηση και από Κομισιόν: Επιβεβλημένη η τήρηση των συμφωνηθέντων από την Ελλάδα

10.09.2018 12:49
Κομισιόν: Στηρίζουμε τη συμφωνία των Πρεσπών, δεν ανακατευόμαστε στα εσωτερικά της Ελλάδας - Media
 
Μετά τον επικεφαλής του ESM, και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στέλνει μήνυμα στην Αθήνα σχετικά με την τήρηση των συμφωνηθέντων στο πλαίσιο της μεταμνημονιακής εποχής.
 
Ουδέν σχόλιο ήταν η απάντηση του εκπροσώπου Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά, σε ερώτηση σχετικά με τις δηλώσεις του Έλληνα Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη Θεσσαλονίκη.
 
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σημείωσε ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός θα μιλήσει στην Ολομέλεια της Ευρωβουλής, στο Στρασβούργο και υπογράμμισε πως η πρόσφατη ολοκλήρωση του ελληνικού προγράμματος είναι θεμελιώδους σημασίας και συνιστά αναγνώριση των προσπαθειών της χώρας και του ελληνικού λαού.
 
Ο κ. Σχοινάς τόνισε ότι μέσα σε αυτό το πλαίσιο η τήρηση των δεσμεύσεων είναι επιβεβλημένη, επισημαίνοντας ότι το σχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού της Ελλάδας για το 2019, όπως και των άλλων κρατών-μελών, θα εξεταστεί από τις υπηρεσίες της Επιτροπής και στη συνέχεια θα διαπιστωθούν τα περιθώρια ευελιξίας που υπάρχουν.
 
Πηγή: enikonomia.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:34