search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:58
MENU CLOSE

Την αποκάλεσαν «λεσβία χωρίς προσόντα» – Δείτε πώς απάντησε η Σίνθια Νίξον

10.09.2018 13:54
Την αποκάλεσαν «λεσβία χωρίς προσόντα» - Δείτε πώς απάντησε η Σίνθια Νίξον - Media

 

Στις πολιτειακές εκλογές της Νέας Υόρκης, η γνωστή ηθοποιός Σίνθια Νίξον αποτελεί το «μαύρο άλογο», τον υποψήφιο, δηλαδή, που έρχεται από το… πουθενά και ταράζει τα νερά του πολιτικού κατεστημένου.

Η Νίξον, που έγινε γνωστή από τη σειρά «Sex & the City», από την ώρα που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για τη θέση του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης έχει συγκεντρώσει ισχυρό ρεύμα υπέρ της.

Και, όπως είναι φυσικό, έχει δεχθεί και πολλές επιθέσεις, αρκετές εκ των οποίων είναι ad hominem και στοχεύουν είτε στην σεξουαλικότητά της είτε στην ακτιβιστική της δράση.

Μάλιστα, η σύμβουλος στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, Κριστίν Κουίν, δήλωσε στους New York Times ότι η Νίξον είναι «μια λεσβία χωρίς προσόντα» ενώ ο μεγάλος αντίπαλός της νυν κυβερνήτης της Πολιτείας, Άντριου Κουόμο, την αποκαλεί συχνά «σωματείο».

Έτσι, η Νίξον «πήρε το όπλο της» και με ένα tweet απάντησε με επικό τρόπο στις προσωπικές επιθέσεις που εξαπολύουν οι αντίπαλοί της.

Συγκεκριμένα, η Νίξον έγραψε: «Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, με αποκάλεσαν: “Λεσβία χωρίς προσόντα”, “σωματείο”, “ανισόρροπη”. Δεν γεννήθηκα γιος Κυβερνήτη. Γεννήθηκα κόρη ανύπαντρης μητέρας και μεγάλωσα σε ένα διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου με ένα δωμάτιο και χωρίς ασανσέρ. Και το όνομα μου είναι Σίνθια».

 

Όσον για τον χαρακτηρισμό «λεσβία χωρίς προσόντα», η απάντηση της Νίξον ήταν… ανεκτίμητη: «Όταν ανακοίνωσα χθες την υποψηφιότητά μου για κυβερνήτης, ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Κουόμο με απέρριψε ως μια “λεσβία χωρίς προσόντα”. Είναι αλήθεια ότι ποτέ δεν πήρα το πτυχίο μου από το Υπουργείο Λεσβιακών Υποθέσεων, αν και προς υπεράσπισή μου, χρειάζεται πολλή γραφειοκρατία».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:55