search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:40
MENU CLOSE

ΝΔ: Η Θεσσαλονίκη δεν είναι πεδίο βολής…

10.09.2018 15:17
4545516.jpg
 
«Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έφυγε από τη Θεσσαλονίκη και μαζί του αναχώρησαν και οι μετακινούμενες αστυνομικές διμοιρίες οι οποίες προέβησαν σε μια πρωτοφανή επίδειξη προληπτικής καταστολής. Αυτό που μένει ως ανάμνηση είναι το τσούξιμο στα μάτια και στο αναπνευστικό σύστημα των Θεσσαλονικέων. Είναι τα δακρυγόνα που διέλυσαν το ειρηνικό κι απόλυτα ελληνικό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία».
 
Τα παραπάνω αναφέρει σε ανακοίνωση της η Διοικούσα Επιτροπή νομού Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε παρουσία του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Λευτέρη Αυγενάκη, με θέμα την προετοιμασία της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην 83η ΔΕΘ το Σαββατοκύριακο (15-16/9).
 
«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι αυτή που υπέγραψε την αναγνώριση εθνότητας δια της αναγνώρισης της ιθαγένειας και της γλώσσας των γειτόνων και τώρα η κυβέρνηση αυτή δεν ανέχεται καμία κριτική», τονίζει η Νέα Δημοκρατία και προσθέτει: «Ο αυταρχισμός, η βία, τα χημικά και η απαγόρευση της ελευθερίας της έκφρασης δεν αξίζουν στους Θεσσαλονικείς, όπως δεν αξίζουν σε κανέναν ελεύθερο άνθρωπο. Και βέβαια δεν έχουν καμία σχέση με τη Δημοκρατία και την κανονικότητα μιας ευρωπαϊκής κοινωνίας. Η Θεσσαλονίκη δεν είναι πεδίο βολής και δεν ανέχεται καμία εξουσιαστική διάθεση κανενός και κανέναν αυταρχισμό. Αν αυτά, τα ελάχιστα κι αυτονόητα, δεν μπορούν να τα διασφαλίσουν η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης και ο δήμαρχος της πόλης, είναι σαφές ότι, πολύ σύντομα, ο λαός, με την ψήφο του, θα τα αλλάξει όλα, θα τους αλλάξει όλους και στην πόλη και στην Ελλάδα».
 
ΑΠΕ-ΜΠΕ
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:37