search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:51
MENU CLOSE

Χριστοδουλόπουλος: Απορρίφθηκε η προσφυγή της ΑΕΚ

10.09.2018 16:39
Χριστοδουλόπουλος: Απορρίφθηκε η προσφυγή της ΑΕΚ - Media
 
Απορρίφθηκε η προσφυγή της ΠΑΕ ΑΕΚ εναντίον του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.
 
Η «Ένωση» είχε ζητήσει την τιμωρία του παίκτη και αποζημίωση από τη στιγμή που ο διεθνής συνεχίζει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, υποστηρίζοντας ότι έχει υπογράψει δύο συμβόλαια (ένα με την ίδια και ένα με τους «ερυθρόλευκους»), ωστόσο σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, το συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους» δεν έχει ισχύ, καθώς δεν κατατέθηκε και δεν επικυρώθηκε και επιπροσθέτως θεωρείται άκυρο, αφού κάνει λόγο για μονομερή ανανέωση, γεγονός που απαγορεύεται, χωρίς όμως να διευκρινίζεται βάσει ποιας νομοθεσίας.
 
Κατά συνέπεια δεν τίθεται κανένα ζήτημα αποζημίωσης προς την πλευρά της ΑΕΚ από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και η υπόθεση πηγαίνει στο Διαιτητικό Δικαστήριο, προκειμένου να εξεταστεί αν προκύπτουν αθλητικές ποινές προς τη μία ή την άλλη πλευρά, ακόμα και σε αυτή του Ολυμπιακού.
 
Βέβαια, μετά τη σημερινή απόφαση που ουσιαστικά δικαιώνει την πλευρά του παίκτη, είναι εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξει οποιαδήποτε ποινή εις βάρους του, αφού η Επιτροπή κάνει λόγο για συμβόλαιο με την ΑΕΚ που δεν έχει ισχύ.
 
Πηγή: sport-fm.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:50