search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:55
MENU CLOSE

Sabah: Αμερικανοί πράκτορες φυλάνε τους Αξιωματικούς – Η τουρκική κυβέρνηση ξέρει πού μένουν οι πραξικοπηματίες 

11.09.2018 05:39
Τούρκοι πανηγυρίζουν με σημαίες έξω από την Αγία Σοφία (Live Video) - Media

 

Σε σχετικό δημοσίευμά της στην ηλεκτρονικής της έκδοση η φιλοκυβερνητική Sabah σημειώνει πως η Τουρκία έχει «αποκωδικοποιήσει» το σημείο στο οποίο φυλάσσονται οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί οι οποίοι έχουν καταφύγει στην Ελλάδα αμέσως μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα κατά του Ερντογάν. 

Σε ρεπορτάζ της η καθεστωτική εφημερίδα, γράφει πως η «Ελλάδα και ΗΠΑ δημιουργούν ασπίδα κατά των προδοτών», αναφέρει πως περισσότερα από 200 άτομα φυλάσσουν σήμερα τους Τούρκους αξιωματικούς και σημειώνει μάλιστα πως το κόστος φύλαξης ανέρχεται σε 1 εκατομμύριο ευρώ κάθε μήνα. 

Η εφημερίδα τονίζει επίσης πως στις δυνάμεις φύλαξης των Τούρκων αξιωματικών πέρα από Έλληνες πράκτορες της ΕΥΠ μετέχουν και αμερικανοί πράκτορες ενώ τονίζεται πως υπάρχουν και κλιμάκια ελεύθερων σκοπευτών. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10