search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:59
MENU CLOSE

Ετοιμάζει προσφυγή ο Λεονάρντο;

23.01.2012 15:35
Ετοιμάζει προσφυγή ο Λεονάρντο; - Media

Ένα νέο –και μάλιστα- μεγάλο πρόβλημα έρχεται να προστεθεί σε αυτά που ήδη υπάρχουν και ταλαιπωρούν την ΑΕΚ.

Ένα νέο –και μάλιστα- μεγάλο πρόβλημα έρχεται να προστεθεί σε αυτά που ήδη υπάρχουν και ταλαιπωρούν την ΑΕΚ. Σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ του Λεονάρντο έχει κινήσει τις διαδικασίες για να καταθέσει προσφυγή με την οποία θα ζητά τα χρήματα που του οφείλει η Ένωση αλλά και την ελευθερία του.

«Είμαστε σε διαδικασία προσφυγής», αναφέρει ο μάνατζερ του παίκτη, κάτι που μπορεί να απέχει –έστω και λίγο- από τις φήμες που θέλουν τον Βραζιλιάνο να έχει, ήδη, καταθέσει προσφυγή ο παίκτης.

Την ίδια στιγμή, από την ΠΑΕ ΑΕΚ δηλώνουν άγνοια για το θέμα και πως δεν έχουν ενημερωθεί για μια τέτοια κίνηση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή.

Πρέπει να θυμίσουμε ότι, πριν από λίγες ημέρες, ο Λεονάρντο είχε εκφράσει τον προβληματισμό του για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και ουσιαστικά είχε αφήσει να εννοηθεί ότι μια κατάθεση προσφυγής από την πλευρά του δεν θα πρέπει να αποκλειστεί σε καμία περίπτωση.

 

πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:59