search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:57
MENU CLOSE

Σάσα Σταμάτη: Η αισθητική επέμβαση που έκανε λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της (Video)

11.09.2018 07:54
Το μήνυμα της Σταμάτη στον Acun για το κόψιμο της εκπομπής της (Video) - Media

 

Το «πράσινο φως» για ακόμη μια χρονιά πήρε από τον ΣΚΑΪ η Σάσα Σταμάτη και η εκπομπή της «Ooh La La» σε λίγες ημέρες κάνει πρεμιέρα.

Η δημοσιογράφος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στις αλλαγές που θα έχει φέτος το πάνελ της.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος δε δίστασε να αναφερθεί και σε προσωπικές αλλαγές, αποκαλύπτοντας ότι έκανε μπότοξ στο μεσόφρυο και στο μέτωπο. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι η Σάσα Σταμάτη δε “μασάει” τα λόγια της ακόμα και όταν πρόκειται για τον εαυτό της!

«Έκανα μπότοξ πριν την πρεμιέρα της εκπομπής. Εδώ στο μεσόφρυο. Και λίγο στο μέτωπο. Επειδή είμαι λίγο σκληρή και είμαι σε μια ένταση. Να μη βγαίνει… Έχουμε αλλαγές στο πάνελ φέτος. Θα είναι ο Μηλιόγλου σταθερή αξία. Ο Τάτσης κοσμάρα και η Ιλένια Ουίλιαμς. Η μικρή Ουγγαρέζα» είπε μεταξύ άλλων.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:54