search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:20
MENU CLOSE

Συγκλονίζει ο Γιώργος Βότσκαρης: «Πριν από λίγο έκανα την τελευταία μου θεραπεία – Αν πω ότι δεν έκλαψα θα ήταν ψέμα»

11.09.2018 09:02
Συγκλονίζει ο Γιώργος Βότσκαρης: «Πριν από λίγο έκανα την τελευταία μου θεραπεία - Αν πω ότι δεν έκλαψα θα ήταν ψέμα» - Media

 

Από την πρώτη στιγμή που διαγνώστηκε με καρκίνο τοποθετήθηκε δημοσίως και αποκάλυψε ο ίδιος τη μάχη που καλείται να δώσει.

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο, Γιώργο Βότσκαρη, ο οποίος ανήμερα των γενεθλίων του έκανε ακόμα μια ανάρτηση στο facebook, ενημερώνοντας ότι μόλις ολοκλήρωσε την τελευταία του θεραπεία.

Σε ένα μακροσκελές κείμενο αναφέρει όλες τις δύσκολες στιγμές που πέρασε το τελευταίο διάστημα, στιγμές που όμως τον έκαναν να συνειδητοποιήσει ποιοι είναι αυτοί που στάθηκαν στο πλευρό του και ποιοι όχι.

Τέλος, τονίζει ότι ο θάνατος δεν τον φιβίζει και ότι η μεγαλύτερή του επιθυμία είναι όταν αυτό συμβεί να φύγει με αξιοπρέπεια και καθαρή συνείδηση.

Διαβάστε παρακάτω το κείμενο που δημοσίευσε ο δημοσιογράφος

«Η περιπέτεια και το ταξίδι συνεχίζεται….

Αν πω ότι δεν έκλαψα θα είναι ψέμα. Αν πω ότι δεν μελαγχόλησα θα είναι ψέμα. Αν πω ότι δεν σκέφτηκα τον θάνατο θα είναι ψέμα. Αν πω ότι δεν είπα ότι θα τα παρατήσω θα είναι ψέμα.

Υπάρχει και μια μεγάλη αλήθεια σήμερα ανήμερα στα γενέθλια μου ξαναγεννιέμαι. Πριν από λίγο έκανα την τελευταία μου θεραπεία και η αλήθεια είναι ότι ζω με την βοήθεια του Θεού.

Μπορεί ο καρκίνος να μου χτύπησε την πόρτα όπως και σε χιλιάδες άλλους ανθρώπους, αλλά αυτούς τους μήνες σε αυτή την μάχη με χειρουργεία, θεραπείες, φάρμακα, ταλαιπωρία και δάκρυα βρήκα και ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου.

Ανθρώπους που χωρίς να με έχουν γνωρίσει ποτέ, έστειλαν ένα μήνυμα, ή ακόμα έστειλαν και ένα γράμμα.

Προσευχήθηκαν για έναν άνθρωπο που μπορεί και να μην γνωρίσουν ποτέ.

Για όσους με πρόδωσαν δεν θα πω τίποτα άλλο εκτός από το να τους έχει καλά η Παναγία.

Αυτό πάντως που θέλω να πω σε όλους όσους έχουν αυτή την ασθένεια, όσο και αν μας πονάει κυρίως στην ψυχή, να μην φοβόμαστε να μιλάμε για αυτή και να θυμόμαστε ότι η καρδιά μας λειτουργεί και η ανάσα μας ακούγεται.

Το θάνατο δεν το φοβάμαι απλά θέλω όταν έρθει η ώρα όποτε και αν είναι αυτή να φύγω με αξιοπρέπεια και με καθαρή την συνείδηση μου απέναντι στους συνανθρώπους μου.

Σας ευχαριστώ .»!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:17