search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:22
MENU CLOSE

Μοντέλα έκαναν τους άνδρες να «αλληθωρίσουν» – Βγήκαν γυμνές, μόνο με μονωτική ταινία να καλύπτει τα επίμαχα σημεία (Video)

11.09.2018 09:07
Μοντέλα έκαναν τους άνδρες να «αλληθωρίσουν» – Βγήκαν γυμνές, μόνο με μονωτική ταινία να καλύπτει τα επίμαχα σημεία (Video) - Media

 

Η εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη είναι ένα γεγονός που συγκεντρώνει από μόνο του τα φώτα της δημοσιότητας όλου του κόσμου. Παρουσιάζονται οι τάσεις της μόδας που θα φορεθούν τους επόμενους μήνες ανά την υφήλιο.

Την Κυριακή όμως η πασαρέλα του The Angel Orensanz Foundation στο Μανχάταν, μετατράπηκε σε κάτι που συζητήθηκε πολύ.

Τα καλλίγραμμα μοντέλα του σχεδιαστή Τζόελ Άλβαρες, βγήκαν στην πασαρέλα εντελώς γυμνά. Φορούσαν μόνο μια μονωτική ταινία η οποία κάλυπτε το στήθος τους και τα γεννητικά τους όργανα.

Με αέρα σαν να φορούσαν ρούχα περπάτησαν επάνω στην πασαρέλα και έκαναν τον αρσενικό πληθυσμό να αλληθωρίσει.

Το κόστος του «ρουχισμού» δεν ξεπερνά τα 20 δολάρια (όσο στοιχίζει η μονωτική ταινία). Το θέμα όμως είναι, μπορεί να φορεθεί από όλες;

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:18