search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:22
MENU CLOSE

Φρίκη στην Αριδαία: Ασελγούσε στην 44χρονη, με νοητική υστέρηση, κόρη του

11.09.2018 12:44
«Ήταν βιασμός με όλο το νόημα από τον προπονητή μου»: Μιλάει η ιστιοπλόος που κακοποιήθηκε σε ηλικία 11 χρονών (Video) - Media
 
Σοκαρίσμένη είναι η κοινότητα χωριού της Αριδαίας Πέλλας μετά την αποκάλυψη ότι 65χρονος ασελγούσε σε βάρος της 44χρονης κόρης του, η οποία πάσχει από νοητική υστέρηση.
 
Η αποκάλυψη της αποτρόπαιης πράξης, μάλιστα, έγινε από τη μητέρα της άτυχης γυναίκας η οποία μπήκε στο δωμάτιο της 44χρονης και έπιασε τον 65χρονο σύζυγό της να ασελγεί πάνω της.
 
Αμέσως κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και ο 65χρονος συνελήφθη, ενώ η όλη επιχείρηση έγινε με ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να να μην αντιληφθούν τίποτα τα εγγόνια της; οικογένειας.
 
Σημειώνεται ότι η ιατροδικαστική έρευνα στην οποία υπεβλήθη το θύμα απέδειξε άνευ αμφιβολίας την άσέλγεια, ενώ ο 65χρονος συνελήφθη και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί.
 
Πληροφορίες: voria.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48