search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:21
MENU CLOSE

Η COSMOTE TV στηρίζει το 24ο διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας

11.09.2018 13:41
Η COSMOTE TV στηρίζει το 24ο διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας - Media
 
Η COSMOTE TV στηρίζει, ως Μεγάλος Χορηγός, το 24ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, έναν από τους δημοφιλέστερους κινηματογραφικούς θεσμούς της χώρας μας.
 
Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, θα κάνει φέτος πρεμιέρα με την προβολή της νέας ταινίας του βραβευμένου Πολωνού σκηνοθέτη Πάβελ Παβλικόφσκι, «Ψυχρός Πόλεμος», την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η ταινία, η οποία απέσπασε το Βραβείο Σκηνοθεσίας στο φετινό Φεστιβάλ Καννών, θα προβληθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας, παρουσία του ίδιου του σκηνοθέτη, ενώ με αφορμή τη συμμετοχή του στο φεστιβάλ, θα παρουσιασθεί ένα spotlight σε εκλεκτές ταινίες της φιλμογραφίας του. Η πρώτη τηλεοπτική προβολή της ταινίας «Ψυχρός Πόλεμος» θα γίνει στην COSMOTE TV.
Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα προβληθεί, επίσης, το ντοκιμαντέρ «Αναζητώντας τον Καζαντζάκη», που παρουσιάζει ανέκδοτο αρχειακό υλικό από τη ζωή και το έργο του σπουδαίου συγγραφέα και δημιουργήθηκε σε συμπαραγωγή COSMOTE TV και ελculture και σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Καζαντζάκη, ενώ θα κάνει πρεμιέρα για πρώτη φορά στη χώρα μας, η μικρού μήκους ταινία του Γιώργου Ζώη «Third Kind», και αυτή σε συμπαραγωγή COSMOTE TV. Και φέτος, το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει πολυσυζητημένες κινηματογραφικές πρεμιέρες, μοναδικά αφιερώματα, μουσικά φιλμ, ντοκιμαντέρ, αλλά και παράλληλες εκδηλώσεις, όπως συναυλίες, πάρτι, αλλά και ειδικές προβολές με τη συμμετοχή ηθοποιών και δημιουργών του παγκόσμιου σινεμά.
 
Το αναλυτικό πρόγραμμα του 24ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, το οποίο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, σε Συνέντευξη Τύπου στον Πολυχώρο του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Μέσα από τα κινηματογραφικά κανάλια COSMOTE CINEMA, η COSMOTE TV προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα με ταινίες και σειρές σε πρώτη προβολή, βραβευμένες παραγωγές και ταινίες από την παγκόσμια κινηματογραφική σκηνή, μαζί και φιλμ του ελληνικού κινηματογράφου. Οι σειρές και οι ταινίες των καναλιών είναι διαθέσιμες μετά την προβολή τους on demand και δωρεάν στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.
 
Τα κανάλια COSMOTE CINEMA είναι επίσης διαθέσιμα για τους συνδρομητές από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή μέσω της υπηρεσίας COSMOTE TV GO, για θέαση οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς δεσμεύσεις, για όσο διάστημα επιθυμούν και από οποιοδήποτε δίκτυο σταθερής ή κινητής.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:21