search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:12
MENU CLOSE

Ο Βασάρας πάει, ο Δούρος έρχεται!

23.01.2012 17:16
Ο Βασάρας πάει, ο Δούρος έρχεται! - Media

Οι «λανθασμένοι χειρισμοί» στους ορισμούς των διαιτητών πριόνισαν τη θέση του Κύρου Βασάρα, καθώς η ΕΠΟ τον έθεσε στο περιθώριο, αναθέτοντας τους ορισμούς της Σούπερ Λίγκας στον Γιώργο Δούρο!

Οι «λανθασμένοι χειρισμοί» στους ορισμούς των διαιτητών πριόνισαν τη θέση του Κύρου Βασάρα, καθώς η ΕΠΟ τον έθεσε στο περιθώριο, αναθέτοντας τους ορισμούς της Σούπερ Λίγκας στον Γιώργο Δούρο!

Ο Βασάρας παραμένει στην ΚΕΔ τουλάχιστον προς το παρόν, ωστόσο θα αναλάβει μόνο την εκπαίδευση και την επιμόρφωση νέων διαιτητών. Αφορμή για την απομάκρυνση Βασάρα, στάθηκε η διαιτησία του Κωνσταντινέα στην Ξάνθη, ωστόσο, οι «κακές γλώσσες» του χρεώνουν πως δεν λάμβανε υπόψη του τις βαθμολογίες των παρατηρητών (όριζε διαιτητές που σε προηγούμενο ματς τα είχαν κάνει θάλασσα και είχαν πάρει χαμηλό βαθμό).

Κάπως έτσι, η διοίκηση της ΕΠΟ, σε συνεργασία με την ΚΕΔ, αποφάσισαν την αιφνιδιαστική απομάκρυνση του πρώην Διεθνή Διαιτητή από το πόστο του υπεύθυνου ορισμού διαιτητών στη Σούπερ Λίγκα και τον επανέφεραν στη θέση που κατείχε πέρυσι.

Ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες δε γνώριζε για το γεγονός, ενώ υποστηρίζει ότι έμαθε για την απομακρυνσή του από τα ΜΜΕ.

Τους ορισμούς των διαιτητών της Σούπερ Λίγκας (αλλά και της Β’ Εθνικής) αναλαμβάνει ο Γιώργος Δούρος, ενώ όσον αφορά στους ορισμούς των παρατηρητών θα αποφασίζει ο Θανάσης Μπριάκος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:11