17/10/2019 17:51:23

ΕΔΟΕΑΠ: Έγινε το πρώτο βήμα για την πανελλαδική κάλυψη των ασφαλισμένων

Μέχρι τις 15 Ιουλίου κρίνεται το μέλλον του ΕΔΟΕΑΠ - Media

 

Οι ασφαλισμένοι του ΕΔΟΕΑΠ θα πραγματοποιούν τις επισκέψεις τους στον γιατρό έχοντας μαζί τους την ταυτότητά τους (ή διαβατήριο ή κάρτα ασφαλισμένου ΕΔΟΕΑΠ για όσους διαθέτουν) ώστε να πιστοποιείται η ταυτοπροσωπία. Ως προς τις διαγνωστικές εξετάσεις θα προσκομίζουν, επί πλέον των παραπάνω, το ηλεκτρονικό παραπεμπτικό που έχουν λάβει από τον γιατρό. Θα εξετάζονται στον γιατρό χωρίς την καταβολή ποσού συμμετοχής ή οποιουδήποτε άλλου αντιτίμου, ενώ στην περίπτωση που πραγματοποιήσουν διαγνωστικές εξετάσεις θα ενημερώνονται αντιστοίχως για το ποσό συμμετοχής που θα πρέπει να καταβάλουν, το οποίο θα αναγράφεται άλλωστε και στο παραπεμπτικό. Ειδικά για τις περιπτώσεις διενέργειας φυσικοθεραπειών και οδοντιατρικών εργασιών, οι ασφαλισμένοι θα ενημερώνονται για τις χρεώσεις τους από το συντονιστικό κέντρο.

Όλοι οι ασφαλισμένοι μπορούν, πριν κλείσουν το ραντεβού τους καλώντας στο συντονιστικό - τηλεφωνικό κέντρο (2130900910), να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα www.edoeap.affideanet.gr ή από το αντίστοιχο πεδίο για το δίκτυο της AFFIDEA στον ιστότοπο του Οργανισμού μας (www.edoeap.gr), ποιος/ποιοι γιατροί της ειδικότητας που επιθυμούν να επισκεφθούν ή ποιο διαγνωστικό κέντρο μπορεί να τους εξυπηρετήσει στην περιοχή τους.

«Είμαστε βέβαιοι ότι οι ασφαλισμένοι του ΕΔΟΕΑΠ, που βρίσκονται πλέον διασκορπισμένοι σε όλη τη χώρα, θα αποκτήσουν -και μέσω του δικτύου της AFFIDEA- τις παροχές πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας του υψηλού επιπέδου που παρέχει ο ΕΔΟΕΑΠ στους ασφαλισμένους του» καταλήγει η ανακοίνωση του Ταμείου των εργαζομένων στα μέσα ενημέρωσης.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.