search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:22
MENU CLOSE

Μπήκε σε αστυνομικό τμήμα με το κομμένο κεφάλι της γυναίκας του επειδή τον απάτησε (Video)

12.09.2018 06:42
Ινδία- κορωνοϊός: Η χώρα ενέκρινε δύο εμβόλια, μεταξύ των οποίων αυτό της AstraZeneca - Media

 

Στο αστυνομικό τμήμα της πολης Καρνατάκα στην Ινδία, όλα κυλούσαν ήρεμα. Μέχρι που κάποια στιγμή εμφανίσθηκε ένας άνδρας ο οποίος βαστούσε ένα κομμένο κεφάλι μιας γυναίκας στα χέρια του. Οι αστυνομικοί που είχαν βάρδια αιφνιδιάστηκαν.

«Αυτή είναι η Ρούπα, η γυναίκα μου που της έδωσα όλη μου την αγάπη και με απάτησε» είπε ο άνδρας και έδειξε στους αστυνομικούς το κομμένο κεφάλι που βαστούσε από τα μαλλιά.

Αμέσως έπεσαν επάνω του και τον συνέλαβαν. Ο 35χρονος άνδρας ομολόγησε το έγκλημα και είπε ότι θα τους υποδείξει και την τοποθεσία όπου είχε αφήσει το ακέφαλο πτώμα. Είπε ότι αποφάσισε να δολοφονήσει τη γυναίκα του όταν την είδε με τον εραστή της. Ο δολοφόνος είπε επίσης, ότι είχε πάρει μέχρι και δάνειο για τη σύζυγό του, η οποία στη συνέχεια έδωσε τα χρήματα στον εραστή της.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:21