search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:29
MENU CLOSE

Σεξ αντί για ενοίκιο!

12.09.2018 10:47
Σεξ αντί για ενοίκιο! - Media

 

«Κάνε ό,τι θέλεις , αν θέλεις να κάνεις έρωτα κάνε έρωτα, μπορεί να περάσουν μία ή δύο εβδομάδες αν δεν είσαι αμέσως έτοιμη, αλλά στο τέλος, ναι, θα γίνει «σεξ» απάντησε 60χρονος ιδιοκτήτης διαμερίσματος στο Μπρίστολ σε πολύ μικρότερή του γυναίκα, ενώ άλλος απαιτούσε «κρεβάτι» μία φορά την εβδομάδα.

Το αντάλλαγμα ήταν, όπως αποκάλυψε τηλεοπτική εκπομπή του BBC, δωρεάν διαμονή και… Wi-Fi στο διαμέρισμά τους, ακόμη και…χαρτζιλίκι.

Ο πρώτος από τους ιδιοκτήτες ακινήτων στο Μπρίστολ που ξεμπρόστιασε η ρεπόρτερ της εκπομπής «Inside Out West» του BBC One, Ρέιτσελ Στόουνχαουζ, της συστήθηκε ως Μάικ στο ραντεβού τους. Χωρίς να γνωρίζει ότι τον κατέγραφε με κρυφή κάμερα, της είπε ότι μπορεί να μείνει στη μία από τις δύο κρεβατοκάμαρες του διαμερίσματός του στο Μπρίστολ «με τα πάντα καλυμμένα», αρκεί «να γίνουν φίλοι με… πλεονεκτήματα».

Τότε η Στόουνχαουζ ζήτησε περισσότερες εξηγήσεις. «Το δωμάτιο, το ενοίκιο, οι λογαριασμοί, όλα πληρωμένα και θα σου δίνω και χαρτζιλίκι κάθε βδομάδα για να νιώθεις ότι σε φροντίζω» της απάντησε ο Μάικ, προσθέτοντας ότι το «πλεονέκτημα» που θα έχει ως φίλος της είναι να κοιμάται μαζί της μία φορά την εβδομάδα.

Όταν η δημοσιογράφος του αποκάλυψε την ιδιότητά της, ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι υποκρινόταν τον ιδιοκτήτη ακινήτου για να βρει υλικό για το μυθιστόρημα το οποίο γράφει για τη σεξουαλική εκμετάλλευση των γυναικών στη Βρετανία.

Με το στόμα ανοικτό έμεινε ο 60χρονος Τομ όταν τον ξεμπρόστιασε η Στόουνχαουζ. Λίγο νωρίτερα της είχε προτείνει να μείνει στο διαμέρισμά του «χωρίς να πληρώνει ενοίκιο, ρεύμα, θέρμανση και να έχει δωρεάν ασύρματο ίντερνετ». Όταν εκείνη τον ρώτησε αν ήταν απαραίτητο να κάνει σεξ μαζί του, ο 60χρονος της απάντησε ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, αλλά στο τέλος θα καταλήξουν στο κρεβάτι.

Πηγή: espresso

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30